دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های ۱۴۰۳

 

«نشریه»

انتشار شماره چهارم نشریه «آی‌تِک»

شماره چهارم | تابستان ۱۴۰۳

دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، به همت اساتید و دانشجویان گروه فناوری اطلاعات این مرکز، شماره چهارم نشریه آی‌تِک را منتشر نمود.

زینب خانزاده مسئول دفتر کارآفرینی مرکز و مدیر گروه فناوری اطلاعات گفت: شماره چهارم نشریه در ۲۰ صفجه آماده گردیده است و علاوه بر مقالات دانشجویان شامل قسمت های “معرفی پروژه های دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز”، “معرفی کارآفرینان برتر ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات” و “آیا میدانستید که” میباشد. در این شماره، همچون شماره های گذشته آقای رفیع‌زاده، آقای ولی‌محمدی، خانم ابراهیمی و خانم خانزاده از مدرسین گروه فناوری اطلاعات به عنوان استاد راهنما و از دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز، آقای عدالت‌خواه به عنوان سردبیر، آقای نمازی و آقای توکلی به عنوان صفحه آرا همکاری نمودند.

برای دریافت فایل شماره ۴ «نشریه آی‌تِک» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

انتشار شماره سوم نشریه «آی‌تِک»

شماره سوم | تابستان ۱۴۰۳

سومین شماره نشریه «آی‌تِک» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت منتشر شد.

زینب خانزاده، مسئول دفتر کارآفرینی و مدیرگروه فناوری اطلاعات مرکز، هدف از انتشار نشریه را یادگیری و فرهنگ انجام کار تیمی و گروهی و فراهم نمودن فرصت برای ایده های نو دانشجویان عنوان نمود چرا که کار تیمی کمک زیادی به یادگیری و رشد فردی خواهد کرد و زمینه را برای خلق ایده های نو فراهم می نماید.

خانزاده در ادامه افزود: ما در این شماره، همچون شماره های گذشته به دنبال گسترش و ارتقاء تحقیق و پژوهش در بین دانشجویان،آشنایی و حرکت دانشجویان به سمت موضوعاتی که به‌عنوان علم روز حوزه فناوری اطلاعات هستند بودیم. بنابراین، در این شماره همچون شماره های گذشته، دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز در مقاطع کاردانی و کارشناسی به ارائه مقالات زیر نظر اساتید راهنما پرداختند. ایشان، بالا بردن روحیه شادابی و نشاط در بین دانشجویان را از اهداف دیگر نشریه ذکر کرد و گفت: با توجه به اهداف مذکور، دفتر کارآفرینی مرکز، به انتشار مطالب علمی و اخبار حوزه فناوری اطلاعات و اخبار درون دانشگاهی در قالب نشریه ای ۲۰ صفحه‌ای با عنوان «آی‌تِک» در شماره سوم پرداخته است.

در این شماره، آقای رفیع زاده، آقای ولی محمدی، خانم ابراهیمی و خانم خانزاده از مدرسین گروه فناوری اطلاعات به عنوان استاد راهنما و از دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز، آقای عدالت خواه به عنوان سردبیر، آقای نمازی و آقای توکلی به عنوان صفحه آرا همکاری نمودند.

برای دریافت فایل شماره ۳ «نشریه آی‌تِک» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

انتشار شماره دوم نشریه «آی‌تِک»

شماره دوم | بهار ۱۴۰۳

دومین شماره نشریه «آی‌تِک» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و با همکاری جناب آقای رفیع‌زاده، جناب آقای ولی‌محمدی و سرکار خانم‌ ابراهیمی از مدرسین مرکز و سردبیری آقای عدالت‌خواه و با طراحی خوب آقای نمازی و توکلی از دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز منتشر شد.

زینب خانزاده، مسئول دفتر کارآفرینی و مدیرگروه فناوری اطلاعات مرکز، هدف از انتشار نشریه را گسترش و ارتقاء تحقیق و پژوهش در بین دانشجویان، آشنایی و حرکت دانشجویان به سمت موضوعاتی که به‌عنوان علم روز حوزه فناوری می‌باشند و بالا بردن روحیه شادابی و نشاط در بین آنان ابراز کرد. وی در ادامه افزود: دفتر کارآفرینی مرکز با اهداف مذکور به انتشار مطالب و اخبار مفید آموزشی مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات در قالب نشریه ای ۲۰ صفحه‌ای با عنوان «آی‌تِک» پرداخته است.

برای دریافت فایل شماره ۲ «نشریه آی‌تِک» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

«کارگاه آموزشی»

 

کارگاه آموزشی «چاپ چسب کاغذی»

کارگاه آموزشی «چاپ با چسب کاغذی» روز یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ به مناسبت روز صنایع دستی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید. زینب علیپور مدرس کارگاه، در مورد هدف برگزاری عنوان کرد: در دسترس بودن وسایل اولیه و ساده بودن این تکنیک چاپ نسبت به سایرچاپ‌ها و قابلیت سریع و کاربردی بودن آن از علل انتخاب کارگاه برای برگزاری بوده است تا علاقمندان و دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت از آن بهره برده و بتوانند در کوتاه‌ترین زمان با استفاده از این تکنیک به چاپ روی لباس، ساک‌های پارچه‌ای و… اقدام نمایند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی «چاپ لینولئوم»

کارگاه آموزشی «چاپ لینولئوم» روز یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

زینب علیپور مدرس این مرکز در خصوص آموزش «چاپ لینولئوم» گفت: چاپ لینو یا همان لینولئوم یکی از منحصر به فردترین هنرهای دستی است که با ایجاد خطوط ظریف روی ورقه‌های مخصوص لینولئوم نقش می‌بندد و به‌حالت برجسته خودنمایی می‌کند. این تکنیک چاپ شباهت زیادی با حکاکی‌های پر پیچ و تاب روی چوب دارد و برای اولین بار در قرن بیستم ارائه شد.  چاپ لینو مقدمه‌ای عالی برای مبتدیان است. طرح‌های مختلف با کمک تکنیک‌های خاص طرح و نقش‌های مختلف روی ورق‌های لینولئوم ایجاد می‌شود. برای خلق اثری بهتر و تأثیرگذار، از رنگ‌های تیره و ساده استفاده ‌می کنیم. یکی از ایده‌های جالب برای چاپ لینو، چاپ کارت ویزیت است که معمولاً قیمت منصفانه‌ای دارد و طراحی خاص و متفاوتی را روی کار ویزیت ایجاد می‌کند. حتی می‌توانیم از طرح‌های خلاقانه ذهنی برای تولید کارت ویزیت و … استفاده‌کنیم.

وی در ادامه افزود: برای ایجاد نقش دلخواه روی لینو باید مراحل خاصی طی شود  که ابتدا طرح ایده آل خود را روی لینو انداخته که راهکارهای مختلفی برای انجام این‌کار وجود دارد که یکی از رایج‌ترین و قدیمی‌ترین راه‌ها، کمک گرفتن از کاغذ پوستی و کاربن است . طرح ایجاد  شده به وسیله ابزاری به نام مغار حکاکی و قسمت‌های اضافی را کنده کاری می کنیم. معمولاً برای ایجاد طرح‌های ظریف از مغارهای کوچک‌تر با نوک‌تیز حدود نیم، یک الی چهار میل استفاده می‌کنیم و مغارهای دارای اشکال مختلف مانند وجود دارند که هر کدام برای ایجاد طرح و نقش‌های مختلف استفاده می شوند.بعد از درست کردن طرح مورد نظرروی لینو،آن رابه جوهر آغشه و با قرار دادن آن روی متریال مورد نظر عملیات چاپ صورت‌می‌گیرد.

ایشان همچنین خاطر نشان کردند: چاپ لینو یکی از روش‌های چاپ دستی دوست داشتنی است که با کمک طرح به‌راحتی می‌توان چاپ روی پارچه، کاغذ و… را انجام داد و هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را  یادگیری تکنیک مذکور جهت اشتغال دانشجویان علاقمند بوده که طرح‌های دلخواه خود را روی لباس، روسری،شال، رومیزی‌ها و… ایجاد کنند ودر آینده با سرمایه و هزینه کم یک کسب کار کوچک را در منزل داشته باشند. با کمک این  هنرمی‌توان طرح‌ها و نقش‌های مختلفی را خلق کرد و صدها کپی از آن روی انواع متریال ایجاد نمود .

علمی کاربردی رشت

 

«برپایی نمایشگاه»

برپایی نمایشگاه صنایع دستی

نمایشگاه‌ها همواره یکی از ابزارهای کارآمد و مطلوب در زمینه بازاریابی در جهت توسعه صنعت صنایع دستی به شمـار می‌رود و بـه عنـوان نقطـه کانونی بـرای رو در رو نمودن عرضه‌کنندگان و مصرف‌کنندگان کالا و خدمات از نقش به سزایی در معرفی چهره به چهره نوآوری‌ها و خلاقیت‌های عرصه‌های مختلف برخوردار می‌باشند. بنابراین، با هدف ترویج و رونق صنایع دستی و فراهم نمودن فرصتی برای دانشجویان جهت عرضه محصولاتشان، نمایشگاه صنایع دستی طی ۳ روز در روزهای ۱۳ الی ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

 

دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های۱۴۰۲

«بازدید»

بازدید از مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری گیلان

اولین تور از مجموعه تورهای کسب و کار، به پیشنهاد انجمن علمی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، توسط دفتر کارآفرینی مرکز برنامه‌ریزی و برگزار گردید.

صبح روز سه‌شنبه مورخ۱۶ خرداد۱۴۰۲،  تعدادی از دانشجویان فناوری اطلاعات به همراه تعدادی از مدرسین رشته فناوری اطلاعات از مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری بازدید کردند. خانم دکتر زینب خانزاده مدیرگروه آموزشی و مسئول دفتر کارآفرینی مرکز، هدف از این بازدید را آشنایی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات با کسب و کارهای دانش بنیان، و ارتقاء فرهنگ نوآوری و آشنا شدن دانشجویان با ظرفیت‌های پارک علم و فناوری گیلان عنوان کرد.

در ابتدای این بازدید، خانزاده به توضیحاتی در خصوص توانمندی، فعالیت‌ها و چارت‌درسی دانشجویان رشته فناوری اطلاعات پرداختند. در ادامه آقای مهندس قربانی مسئول مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری استان، ضمن خوش‌آمد گویی، به معرفی بخش‌ها و واحدهای مختلف پارک پرداختند. وی افزود پارک علم و فناوری در زمینه‌های مختلف در عرصه استانی، کشوری و شرکت‌های بین‌المللی فعالیت گسترده داشته و آمادگی پذیرش و حمایت مادی و غیره از افراد مستعد با ایده‌های نو را دارد. ایشان در ادامه افزودند: پارک می‌تواند جهت کمک به کسب و کارهای نوپا، فضای کار اشتراکی در اختیار افراد قرار دهد. در ادامه، دانشجویان از فضای پارک و چند شرکت دانش بنیان مستقر در آنجا بازدید کردند و مدیران این شرکت‌ها، ضمن بیان توضیحات درباره فعالیت های زیر مجموعه خود به سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ دادند. در پایان مذاکراتی فی مابین مدیر گروه آموزشی مرکز و مدیران شرکت‌های پارک علم و فناوری استان بابت معرفی دانشجویان جهت گذراندن دوره کارورزی و همچنین معرفی نیروی کار به شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری، و طرح دستیار فناوری انجام پذیرفت.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«سمینار»

برگزاری سمینار کارآفرینی در حوزه گردشگری

سمینار کار آفرینی در حوزه گردشگری روز دوشنبه ۸خرداد ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با سخنرانی زهرا تاخیره از مدرسین مرکز برگزار شد.

زهرا تاخیره با بیان اینکه، مفهوم استارتاپ به هرنوع کسب و کاری گفته می شود که در بستر فناوری اطلاعات و به صورت خلاقانه ایجاد گردد، در ادامه افزودند: استارتاپ های گردشگری به عنوان یکی از انواع استارتاپ ها مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. از جمله نمونه های موفق داخلی می توان علی بابا، علا الدین، جاجیگا و… نام برد که علیرغم نبود زیرساخت های اصلی این صنعت در کشور( محدودیت هتل و پرواز) توانسته اند سهم خوبی از بازار را از آن خود کنند.

ایشان خاطرنشان کرد: ایران علیرغم قرار گرفتن در بین ده کشور اول جهان در زمینه جاذبه های تاریخی و طبیعی، سهمی کمتر از یک درصد گردشگری جهان را داراست و همین امر می تواند جذابیت ورود به این صنعت به عنوان یک صنعت بکر را برای مخاطبان افزایش دهد. وی یادآور شد: گردشگری سلامت نیز یکی از زیرمجموعه های این صنعت بوده که وجود پزشکان حاذق، تجهیزات بیمارستانی مطلوب، اختلاف پول ملی با سایر ارزها و… می تواند بازار مناسبی برای ورود باشد. از جمله استارتاپ های موفق در این زمینه میتوان پذیرش ۲۴، سیمیاروم، سینا، آسانیسم و… را نام برد که از فرصت موجود استفاده کرده و بازار خوبی برای خود رقم زده اند. علیرغم تمام محدودیت هایی که صنعت گردشگری در کشورمان دارد مخاطبان می توانند از فرصت های بالقوه در این زمینه نهایت استفاده را ببرند.

علمی کاربردی رشت

«جشنواره»

جشنواره استانی گرافیک

جشنواره استانی گرافیک دانشجویی را با رویکرد فرهنگ ایرانی اسلامی در رشته‌های پوستر، تصویرسازی و گرافیک محیطی و با موضوعات: مشاهیر، خانواده، زن، نقوش، فرهنگ، زیست عفیفانه و سبک زندگی برگزار شد. مریم شیرالی از مدرسین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، دبیر جشنواره استانی گرافیک دانشجویی بودند.

آثار راه یافته به بخش داوری در نمایشگاه گروهی از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ خرداد در مجتمع خاتم الانبیاءگالری مارلیک رشت به نمایش گذاشته شد. همزمان با افتتاح نمایشگاه تقدیر از نفرات برتر جشنواره انجام شد؛ و در سه بخش پوستر، تصویرسازی و گرافیک محیطی بیش ۱۴۰ اثر از ۲۵ اردیبهشت تا هشتم خردادماه به دبیرخانه رسید که از این تعداد ۶۰ اثر توسط هیات انتخاب شامل امید ژاله ، صادق عماد زاده و مریم شیرالی، منتخب و در بخش برگزیده ها توسط هیأت داوران شامل حسین عابددوست ، محسن حسینی و شهره بیروتی ، نفرات برتر انتخاب شده و در روز آیین گشایش نمایشگاه تقدیر خواهند شد.

علمی کاربردی رشت  علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت   علمی کاربردی رشت

«جلسات دفتر کارآفرینی»

نشست اعضاء دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

اعضای دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، نشستی پیرامون برگزاری یک استارت‌آپ موفق برگزار کردند. این نشست با حضور جناب آقای دکتر فدایی، ریاست مرکز، سرکار خانم روستا، مدیر حوزه آموزش و پژوهش، جناب آقای وارسته، مدیر مالی، سرکار خانم دکتر کشاف، مدیر گروه آموزشی، سرکار خانم دکتر خانزاده مسئول دفتر کارآفرینی و مدیر گروه آموزشی به صورت حضوری و جناب آقای مهندس میری دانش آموخته DBA دانشگاه فردوسی از شرکت «شتاب» از مشهد به صورت ویدیو کنفرانس، در روز دوشنبه مورخ ۲۵/۲/۱۴۰۲ برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رضا فدایی، درباره اهداف دفتر کارآفرینی بیان نمودند: هدفی که ما دنبال می‌کنیم در راستای تحقق بحث کاربردی رشته ها و هدایت و سمت و سوق دادن دانشجویان به سمت رشته های تحصیلی و رشته های شغل محور است که بتوانند توانمندی لازم را در دانشجویان ایجاد کنند و عهده دار شغلی شوند. یکی از راهکارها برگزاری استارت‌آپ و جمع آوری ایده ها از سمت  دانشجویان است. هر چند جمع آوری ایده ها بیرون از مرکز آموزشی هم راهکار درستی می‌تواند باشد اما با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق رشته های مرکز ما در حوزه های تخصصی و کاربردی است هدف ما این است که دانشجویان مرکز ما نیز صاحب ایده شوند.

ایشان در ادامه افزودند: با توجه به تاکید مراکز علمی کاربردی به سمت کاربردی شدن، ما به دنبال خارج شدن از آموزش های تئوری هستیم  و مهارتی شدن از اهداف مهم ماست. قصد ما در  دفتر کارآفرینی که مورد تاکید دانشگاه جامع و موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی است، این است که با کمک اعضاء دفتر کارآفرینی بتوانیم سطح کیفی فعالیت های این دفتر را افزایش دهیم.

در بخش دیگر این نشست زینب خانزاده، ضمن بیان فعالیتهای دفتر کارآفرینی مرکز عنوان نمودند: دفاتر کارآفرینی جهت تعیین مسیر اشتغال و توسعه کسب و کار دانشجویان راه اندازی شدند و از جمله وظایف این دفاتر، شناسایی و حمایت دانشجویان، دانش آموختگان، مدرسان خلاق و کارآفرین است. از طرفی، با توجه به اینکه کشور ما جزء کشورهایی است که از نظر بهره هوشی و استعدادهای جوانان در سطح بالایی قرار دارد و چند سالی است که دولت، علی الخصوص دولت حاضر جهت استفاده بهینه و حل مشکل اشتغال جوانان اهمیت ویژه‌ای به شرکت‌های دانش‌بنیان و به تبع آن برگزاری استارت‌آپ‌ها داده و با توجه به تاکید آقای دکتر فدایی بر تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه و فعال شدن دانشجویان، تلاش داریم در این جلسه راهکارهای برگزاری یک دوره استارت‌آپ موفق را با راهنمایی های جناب آقای میری و با حمایت های ریاست مرکز بررسی کنیم.

در ادامه جلسه آقای مهندس میری، مدیر عامل مرکز کارآفرینی شتاب، در خصوص چگونگی برگزاری یک استارت‌آپ موفق مطالبی را بیان داشتند.

در ادامه، اعضاء جلسه در خصوص مسائل مطروحه به تبادل نظر پرداختند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«کارگاه آموزشی»

برگزاری کارگاه آموزشی «چاپ ترانسفر»

کارگاه آموزشی «چاپ ترانسفر» روز دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.
زینب علیپور مدرس این مرکز در خصوص آموزش «چاپ ترانسفر پارچه با کاغذ کادو» گفت: یکی از راه هایی که می توان طرح مورد نظر را روی البسه یا لوازم پارچه ای به وجود آورد، استفاده از روش های چاپ روی پارچه است. از روش های چاپ روی پارچه همانطور که از نام آن پیداست، استفاده مستقیم از رنگ (رنگدانه) روی سطح پارچه است.
وی اضافه کرد: چاپ ترانسفر پارچه، چاپی حرارتی روی پارچه و یکی از روش های چاپ روی پارچه است که بسیار محبوب بوده و برای کسب و کارهای کوچک نیز مناسب است. در این روش چاپ روی پارچه، طرح های مورد نظر روی کاغذهای کادوی مخصوصی که شفاف نیز هستند چاپ می شوند و توسط همین کاغذها و با استفاده از انتقال حرارت، طرح مذکور روی پارچه چاپ می شود. روش این چاپ حرارتی امکان چاپ هر طرح با کیفیت بالا را روی پارچه فراهم می کند و می تواند طرح های سیار پیچیده را روی پارچه به چاپ برساند. چاپ حرارتی بهترین روش برای ایجاد سریع طرح روی پارچه است و کاغذ مورد استفاده در این روش ارزان تر از سایر روش های چاپ روی پارچه هستند. یکی از جذابیت های این روش چاپی، امکان استفاده از آن در کارهای تیراژ بالا و کارهای تکی است و محدودیتی برای تعداد چاپ وجود ندارد.
این مدرس درباره مزایای چاپ ترانسفر پارچه خاطرنشان کرد: طرح چاپ شده قابل شست و شو است و کیفیت چاپ در این روش بسیار بالا و با شست و شو تصویر ازروی آن پاک نمی شود. این روش چاپ نسبت به سایر روش ها سریع تر است و شما می توانید سرعت تولید محصول خود را افزایش دهید. قیمت چاپ با استفاده از این روش برای تعداد پایین بسیار کم تر از روش های دیگر است.
وی گفت: در کارگاه چاپ پارچه با تکنیک های مختلف چاپ دستی، دانشجویان می آموزند که با تکنیک های مختلف و با استفاده از مواد گوناگون پارچه جدید خلق نمایند و در نتیجه می توانند یادگرفته های خود را به صورت عملی تمرین و تجربه نمایند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

برگزاری کارگاه آموزشی «آموزش تجهیزات سینمایی»

کارگاه آموزشی «آموزش تجهیزات سینمایی» روز سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«برپایی نمایشگاه»

نمایشگاه دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی گیلان

نخستین نمایشگاه دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی جهاددانشگاهی استان به مناسبت سالروز تأسیس این نهاد انقلابی با هدف ارائه آخرین دستاورد‌ها و نتایج علمی و پژوهشی کارشناسان و محققین جهاددانشگاهی استان طی دو روز ۱۸ و ۱۹ مردادماه برگزار شد. در این نمایشگاه انواع فناوری‌ها، طرح‌های پژوهشی و نوآوری‌های محققان و هنرمندان جهاددانشگاهی استان به نمایش درآمد.

نمایشگاه دستاورد‌های شاخص سازمان جهاددانشگاهی استان با هشت غرفه فعالیت‌های حوزه اشتغال و کارآفرینی، دستاوردهای فناورانه، دستاوردهای پژوهشکده محیط زیست، دستاوردهای مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی گیلان، دستاوردهای مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان، دستاوردهای مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت، دستاوردهای معاونت فرهنگی و دستاوردهای پژوهشی برپا شد.

در این نمایشگاه، آثار و دستاوردهای دانشجویان هنر و معماری مرکز در غرفه «دستاوردهای موسسه آموزش عالی و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی» شامل تابلوهای عکاسی،نقاشی و ماکت ها و دستاوردهای دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات مرکز در غرفه «دستاوردهای فناورانه» شامل اپلیکیشن هواشناسی،گلدان هوشمند و رله هوشمند نمایش داده شد.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

 

برپایی نمایشگاه آثار منتخب جشنواره استانی گرافیک

دانشجویان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در نمایشگاه آثار منتخب جشنواره استانی گرافیک دانشجویی به نمایشگاه جشنواره راه یافتند.

دانشجویان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در نمایشگاه آثار منتخب جشنواره استانی گرافیک دانشجویی که در نگارخانه مارلیک رشت برگزار شد به نمایشگاه جشنواره راه یافتند. آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها، در قالب نمایشگاهی در آن مناطق از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، در معرض دید علاقمندان قرار گرفت. در پایان این مراسم از نفرات برتر، تقدیر به عمل آمد. آثار راه یافته به بخش داوری جشنواره استانی گرافیک دانشجویی، در نمایشگاه گروهی از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ خرداد در گالری مارلیک مجتمع خاتم الانبیاء رشت میزبان علاقمندان بود. از ۲۵ اردیبهشت تا هشتم خردادماه امسال، ۱۴۰ اثر در سه بخش پوستر، تصویرسازی و گرافیک محیطی به دبیرخانه جشنواره گرافیک دانشجویی رسید که از این تعداد ۶۰ اثر توسط هیات انتخاب شامل امید ژاله ، صادق عماد زاده و مریم شیرالی ، منتخب و در بخش برگزیده ها توسط هیأت داوران شامل حسین عابددوست ، محسن حسینی و شهره بیروتی ، نفرات برتر انتخاب شد. این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان و موسسه فرهنگی هنری صفیر اندیشه نارون با دبیری مریم شیرالی برگزار شد. در بخش پوستر، فریبا باقری پور و صدف محبوبی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به نمایشگاه جشنواره راه پیدا کردند.

علمی کاربردی رشت  علمی کاربردی رشت

 

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه صنایع دستی

نمایشگاه صنایع دستی از تاریخ ۱۰ الی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه مفاخر ادبی

آزیتا روستا مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، گفت: این نمایشگاه با مشارکت بیش از ۹۰ دانشجو برپا شده و دانشجویان با تحقیق و ارائه آن به صورت پوستر بیش از ۵۰ شخصیت ادبی فرهنگی گیلان را معرفی کردند. این شخصیت های ادبی از مفاخر و نام آوران حوزه های نویسندگی، شعر، ادبیات داستانی و نمایشی، طنز، فرهنگنامه و … است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی دانشجویان با مفاخر ادبی گیلان عنوان کرد.

مدرس این مرکز به چهره های شاخص ادبی گیلان در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: هوشنگ ابتهاج، شیون فومنی، احمد سمیعی گیلانی، محمدعلی افراشته، اکبر اکسیر محمود پاینده لنگرودی، دکتر محمد معین، بهمن صالحی، محمدعلی افراشته رحیم چراغی غلامرضا رحمدل کیومرث صابری فومنی، هوشنگ عباسی تیمور گورگین و دهها شخصیت ادبی دیگر را دانشجویان در قالب پوستر ارائه کردند .

روستا، گفت: جوانان به ویژه دانشجویان با ادبیات کهن و معاصر آشنایی دارند اما لازم است با توجه به ادبیات غنی که گیلان دارد با مفاخر ادبی بومی خودشان هم آشنا باشند. ادبیات گیلان چه در بخش مکتوب و چه در بخش ادبیات شفاهی حرف زیادی برای گفتن دارد.

وی خاطرنشان کرد: شخصیت های برجسته حوزه ادبیات گیلان سرمایه ها و گنجینه های با ارزش ما هستند. خیلی از دانشجویان نمی دانند که قدیمی ترین شعر مکتوب گیلکی متعلق به سید شرفشاه دولابی، پیرشرفشاه رضوانشهر است که نسخه خطی دیوان شعرش در آکادمی شهر بخارست کشور رومانی نکهداری می شود. بسیاری نمی دانند که شیون فومنی (شاعر دوزبانه گیلان )چه سهم بزرگی در حفظ زبان گیلکی و هویت گیلانی داشته و آثارش گنجینه عظیمی از آداب و رسوم و ارزش های ادبی است. شیون فومنی به ظاهر مدتی از عمرش را معلمی کرد اما با یادگاری های ارزنده ای که از خود در قالب گنجینه ارزشمند گیله اوخان برای ما به جا گذاشت به اندازه یک تاریخ برای گیلان و ایران معلمی کرده است.

این مدرس یادآور شد: شاعران گیلان حافظان راستین زبان و هویت گیلانی هستند و هر کدام از مشاهیر ادبی نقش بزرگی در حفظ زبان و ادب و اندیشه گیلان دارند و رسالت ما معرفی شاعران به جوانان است در پاسداشت این سرمایه ها شناخت و معرفی کمترین کاری است که انجام می شود.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه معرفی کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات

نمایشگاه معرفی کارآفرینان ایرانی حوزه فناوری اطلاعات به همت دانشجویان رشته فناوری اطلاعات روز یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برپا گردید.

زینب خانزاده مدیرگروه آموزشی و مسئول دفتر کارآفرینی مرکز، هدف از برپایی نمایشگاه را ایجاد انگیزه و تقویت روحیه کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با کارآفرینان موفق حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد. ایشان در ادامه افزوند: نمایشگاه با مشارکت دانشجویان رشته فناوری اطلاعات برپا شده و دانشجویان با تحقیق و ارائه آن به صورت تابلو به معرفی کارآفرینان موفق و برتر حوزه فناوری اطلاعات در ایران پرداختند.

دکتر خانزاده به کارآفرینان موفق و برتر ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و کسب‌وکار آنها اشاره کرد و افزود: محمدرضا آقایا(باسلام: بازار اجتماعی)، حسام آرمندهی(دیوار: سامانه درج آگهی و نیازمندی و بازار: فروشگاه ایرانی برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی دنیای اندروید)، علی بابایی(ترب: موتور جستجوی موفق فروشگاه های اینترنتی)، مجید حسینی‌نژاد(علی بابا: سامانه خرید بلیط هواپیما، اتوبوس و قطار در ایران)، دکتر سید مصطفی کلامی هریس(فرادرس: پلتفرم آموزش آنلاین)، حمید و سعید محمدی(دیجی کالا: بزرگ‌ترین بازارگاه و فروشگاه آنلاین در ایران)، شهرام شاهکار(اسنپ: بزرگترین سامانه هوشمند حمل و نقل در ایران)، محمدجواد شکوری مقدم (آپارات: سرویس اشتراک ویدیو) ، رضا اربابیان(شیپور: نیازمندی های آنلاین) از جمله کارآفرینانی هستند که در این نمایشگاه به آنها پرداخته شده است تا دانشجویان با حس و حال و چالش‌های پیش روی کارآفرینان، ایده شکل‌گیری محصولات آنها و اینکه چه ویژگی‌هایی موجب موفقیت آن‌ها شده است، آشنا شوند.

دانشجویان محمدحسین نمازی، علیرضا توکلی، مریم پدرود، سکینه گلچین، سعید عدالت‌خواه، مریم میرزائی، سیده زهرا سید علوی، فاطمه محمدزاده، آرین ابراهیمی، سید علی میرباقری، سید امیررضا میربهاری، علی‌اصغر سنکوک، ماهان سعیدی فر، محمدجواد کریمی و سجاد نظامعلی در برپایی نمایشگاه مشارکت داشتند.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های۱۴۰۱


«سمینار»

برگزاری سمینار مخاطرات کسب و کار

سمینار« کارآفرینی مخاطرات کسب و کار» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و با سخنرانی دکتر علی وارسته از مدرسین مرکز،به مناسبت هفته پژوهش، در ۲۸ آذر ۱۴۰۱ برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

«جلسات مشاوره کارآفرینی»

برگزاری جلسه مشاوره کارآفرینی

دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در راستای اهداف جهاد دانشگاهی و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای مدظله العالی که فرمودند: «سرمایه‌گذاری و کارآفرینی، کاری بزرگ و نوعی عبادت است»، برای بهره­‌مندی دانشجویان علاقه‌مند به کارآفرینی، جلسه مشاوره کارآفرینی در ایام سال تحصیلی برای دانشجویان برگزار می‌کند. بدین منظور جلسه مشاوره‌ای با موضوع کارآفرینی روزسه‌شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۹ صبح در مرکز برگزار گردید.

خانم دکتر خانزاده مسئول دفتر کارآفرینی با اشاره به اینکه افرادی  که در حوزه‌ای متخصص هستند و کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی می‌کنند، برای به دست آوردن جایگاه مناسب و مزیت رقابتی نیاز به مشاوره با افراد متخصص دارند، هدف از برگزاری جلسه را مشاوره به دانشجویان و دانش‌آموختگان برای کارآفرینی و راه اندازی کسب‌وکار خود و انتخاب صحیح مسیر شغلی عنوان نمودند.

خانم دکتر زینعلی، مشاور و روانشناس و از مدرسان مرکز، در این جلسه در زمینه های مختلفی چون اهمیت کارآفرینی، اهمیت آموزش آن و نیازهای جامعه به افراد کارآفرین و خلاق پرداختند و اینکه امروزه با توجه به نقش مهم استارتاپ‌ها یا کسب‌وکارهای نوپا در توسعه و پیشرفت اقتصاد کشورها، کارآفرینی جایگاه ویژه و متمایزی در دنیای مدرن پیدا کرده است.

شینا زینعلی در ادامه افزودند: کارآفرینی با توجه به ایده های جدید بستری مناسب برای رشد و شکوفایی اقتصاد را فراهم می کند. بسیاری از ایده هایی که در ظاهر بی اهمیت هستند، ممکن است در آینده به پروژه های بزرگ و موفقی تبدیل شوند. درواقع، توسعه صنعتی، رشد محلی و افزایش اشتغال، همه و همه به توسعه و رشد کارآفرینی وابسته است. ایشان همچنین افزودند: با مطالعه و کسب آگاهی بیشتر، در کنار علاقه و ایمانی که به کار خود دارید، در نهایت می‌توانید میوه زحمات خود را بچشید. به‌علاوه، حتی در صورت شکست یک درس تازه خواهید گرفت که از آن می‌توانید برای ساختن پلی به سمت پیروزی بهره‌برداری کنید. پس همین امروز به عنوان یک کارآفرین فعالیت خود را آغاز و با قدرت با همه چالش ها مواجه شوید.

سپس در ادامه، دکتر زینعلی به ارائه‌ی مشاوره و بررسی و تبادل نظر در این حوزه به شرکت‌کنندگان پرداختند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«کارآفرینان موفق»

روز دوشنبه ۲مهر ماه ۱۴۰۱  از کارآفرین موفق در عرصه کارآفرینی سرکار خانم مهسا صبوری دعوت به عمل آمد تا به تشریح فعالیت‌های خود در حوزه کارآفرینی به دانشجویان بپردازند.

خانم صبوری که خود از دانشجویان روابط عمومی مرکز است از سال ۱۳۹۷ در زمینه ساخت و تولید محصولات صنایع دستی در رشته حصیربافی فعالیت خود را آغاز نموده است.

در این جلسه، خانم صبوری به چگونگی کسب درآمد از حصیربافی و دایره کاری وسعت یافته آن در دوره کنونی و برخی محصولات جدید تولید شده توسط وی که مورد استقبال مشتریان می‌باشد و حوزه کاربرد آنها اشاره نمود.

علمی کاربردی رشت

«نشریه کارآفرینی و نوآوری»

انتشار نشریه «کارآفرینی و نوآوری»

شماره هفتم | زمستان۱۴۰۱

هفتمین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، با همکاری جناب آقای محمدپور از مدرسین مرکز و فعال روزنامه نگار و با طراحی خوب خانم زهرا رزم آرا دانشجوی فناوری اطلاعات مرکز منتشر شد.

برای دریافت فایل شماره ۷ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

انتشار نشریه «کارآفرینی و نوآوری»

شماره ششم | زمستان۱۴۰۱

ششمین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، با همکاری جناب آقای محمدپور از مدرسین مرکز و فعال روزنامه نگار و با طراحی خوب خانم زهرا رزم آرا دانشجوی فناوری اطلاعات مرکز منتشر شد.

برای دریافت فایل شماره ۶ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

انتشار نشریه «کارآفرینی و نوآوری»

شماره پنجم| پاییز ۱۴۰۱

پنجمین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، با همکاری جناب آقای محمدپور از مدرسین مرکز و فعال روزنامه نگار و با طراحی خوب خانم زهرا رزم آرا دانشجوی فناوری اطلاعات مرکز منتشر شد.

برای دریافت فایل شماره ۵ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

 

انتشار نشریه «کارآفرینی و نوآوری»

شماره چهارم| بهار ۱۴۰۱

چهارمین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، با همکاری جناب آقای محمدپور از مدرسین مرکز و فعال روزنامه نگار و با طراحی خوب خانم فاطمه علیزاده اصلی دانشجوی گرافیک مرکز منتشر شد.

زینب خانزاده مسئول دفتر کارآفرینی و مدیرگروه فناوری اطلاعات مرکز گفت: مطبوعات به عنوان یکی از رسانه‌هـای تأثیرگذار می‌تواند سبب شکل‌دهی نگرش کارآفرینانه در مخاطبان شده، باور کارآفرینی را به آنها منتقـل کـرده و در نهایت باعث درونی کردن ارزش‌‎های کارآفرینی در آنها شود و نشریه به عنوان وسیله‌ای مهم برای انتقال ارزش‌ها و ایده‌های فرهنگی مـی‌توانـد بـه درک دانشجویان از کـارآفرینی کمک کرده و سبب ترویج روحیه کارآفرینی در جامعه شود. از این رو نشریه حاضر، با هدف  توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان منتشر گردیده است.

برای دریافت فایل شماره ۴ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

«بازدید از محیط های علمی و کارآفرینان موفق»

بازدید از واحد روابط عمومی صدا و سیمای مرکز گیلان

بازدید دانشجویان رشته روابط عمومی از واحد روابط عمومی صدا و سیمای مرکز گیلان در سه شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱ انجام گرفت.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

بازدید از سازمان جهاد کشاورزی

بازدید دانشجویان رشته روابط عمومی از واحد روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در تاریخ ۲۹/۲/۱۴۰۱ انجام گرفت.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

بازدید از اداره کل آموزش و پرورش

بازدید دانشجویان رشته روابط عمومی از اداره کل آموزش و پرورش در تاریخ ۲۱/۳/۱۴۰۱ انجام گرفت.

علمی کاربردی رشت

 

بازدید از سازمان صنعت، معدن و تجارت

بازدید دانشجویان رشته حسابداری مالی از بخش بازرگانی و مالی سازمان صنعت، معدن و تجارت در تاریخ ۲۱/۳/۱۴۰۱ انجام گرفت.

علمی کاربردی رشت

بازدید از شرکت ریواس سیستم

بازدید دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات روز شنبه ۲۰خرداد ۱۴۰۱ از شرکت مهندسی بازرگانی ریواس سیستم، مشاور و مجری سامانه های نرم افزاری واقع در رشت انجام گرفت. در این بازدید دانشجویان با انواع وظایف کارمندان در دپارتمان های میزبانی وب، مهندسی داده، گرافیک، فروش و پشتیبانی آشنا شدند و همچنین روند ایجاد یک پنل نرم افزاری و نیازمندیهای برنامه نویسی آن توسط مدیرعامل شرکت، جناب آقای مهندس نریمان ابراهیمی برای ایشان توضیح داده شد. در نهایت با تشریح دموی یک پروژه، با نمونه های واقعی (Request For Proposal) RFP و بخش های مرتبط با R&D نیز آشنا شدند.

شرکت ریواس سیستم پارس، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ به عـنوان اولیــن و تنها ارائه دهــنده خــدمات میزبانی و برنامه‌نویسی وب در گیلان آغاز نمود. نمونه‌هایی از محصولات این شرکت عبارتند از : پورتال اطلاع‌رسانی راوند، فروشگاه‌ساز داستار، سامانه ارتباط با مشتریان کاریز، فرم‌ساز نارین، سامانه جامع مدیریت املاک سامان و … .

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

بازدید از پروژه‌های مجموعه هفت آسمان و کارگاه نجاری و مبلمان سازی

بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت از پروژه‌های مجموعه هفت آسمان واقع در جاده رشت به انزلی و کارگاه نجاری و مبلمان سازی در ۲خرداد ۱۴۰۱ انجام گرفت. از جمله اهداف این بازدید می توان به اتکا به انواع مصالح نوین در ساختمان‌سازی و طراحی داخلی اشاره کرد. این بازدید به منظور شناخت جزئیات ساختمان و دریافت روابط موجود مابین اجزاء متشکله بنا به صورت کالبد‌شکافی چندین ساختمان و آشنایی با روش‌های نوین ساختمان‌سازی و طراحی داخلی با مصالح مختلف از طریق عینیت‌بخشی به مباحث تئوری رشته معماری داخلی انجام شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

 

«کارگاه آموزشی»

کارگاه آموزشی ژورنالیسم آنلاین

کارگاه آموزشی ژورنالیسم آنلاین به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته پژوهش روز چهارشنبه ۲۳آذر ۱۴۰۱ در مرکز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی و کاربردی جهاددانشگاهی رشت، در این کارگاه آموزشی دو ساعته دانشجویان رشته روابط عمومی، جدیدترین اطلاعات ژورنالیسم آنلاین را زیر نظر استاد حوزه علوم ارتباطات سیده فهیمه هاشمی فرا گرفتند.

تاریخچه پیدایش روزنامه نگاری آنلاین یا دیجیتال،  روش های نگارش خبر در فضای آنلاین و  مزایای آن شامل تعاملی بودن، دسترسی نامحدود، نداشتن محدودیت زمانی و مکانی ، تبدیل پذیری و چند رسانه ای بودن از جمله مواردی بود که دانشجویان در این کارگاه ، آموزش داده شد.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی ساخت ویندوز فرم اپلیکیشن در VISUAL STUDIO

کارگاه آموزشی ساخت ویندوز فرم اپلیکیشن در VISUAL STUDIO به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، روز یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ به مناسبت هفته پژوهش در مرکز برگزار گردید.

مدرس کارگاه، خانم دکتر خانزاده در این کارگاه آموزشی، نحوه ایجاد برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ویندوز را به صورت پروژه محور بیان نموده و در مورد چگونگی کار با عناصر مختلف برنامه‌های ویندوز صحبت نمودند.

ایشان در ادامه افزودند: برنامه‌نویسی یکی از تخصص‌های مهمی است که امروزه با پیشرفت مکانیزه شدن صنعت و نیاز بیش از پیش علوم مختلف به کامپیوتر، بسیار کاربردی و پر اهمیت شده است و زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ یکی از زبان‌های محبوب و جزء پنج زبان برنامه‌نویسی برتر در دنیا به حساب می‌آید. بنابراین، یادگیری زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ به کسانی که جویای یک حرفه جدید و کار مناسب هستند کمک می‌کند تا به یکی از پرکاربردترین تخصص‌های جهان مسلط شوند.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی آشنایی با پروتکل‌های کنترل انتقال در اینترنت اشیاء

کارگاه آموزشی آشنایی با پروتکل‌های کنترل انتقال در اینترنت اشیاء به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱ به مناسبت هفته پژوهش در مرکز برگزار گردید.

مدرس کارگاه، آقای دکتر سماپور، در این کارگاه ۴ ساعته، دانشجویان رشته مهندسی فناوری اطلاعات را با آخرین روش‌های کنترل انتقال پیام در اینترنت اشیا آشنا نموده و مطالب قابل پژوهش در حوزه مسأله ارایه شده به شرکت‌کنندگان ارائه گردید.

آشنایی با پروتکل کنترل انتقال (TCP & UDP) و ویژگی‌‎های آن در IoT، معرفی پروتکل‌های انتقال پیام اصلی IoT شامل MQTT و CoAP  و بیان ویژگی‌های و تفاوت های بین آنها و مقایسه با سایر پروتکل‌های موجود از اهم مطالب مطروحه در این کارگاه آموزشی بود.

هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان با حوزه تحقیقاتی گسترده و جدید اینترنت اشیا و پروتکل‌های موجود در آن بوده است تا شرکت‌کنندگان علاقمند بتوانند با گسترش مطالعات خود در حوزه یاد شده علاوه بر آشنایی با پروتکل های موجود در زمینه های تحقیقاتی ورود پیدا کرده و سعی در اصلاح روشهای موجود و برطرف نمودن نقاط ضعف آنها بپردازند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی چاپ

کارگاه آموزشی چاپ به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز یکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ به مناسبت هفته پژوهش در مرکز برگزار گردید.

مدرس کارگاه، سرکار خانم زینب علی‌پور هدف از برگزاری کارگاه را انجام بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه بودن چاپ دستی عنوان نمودند. ایشان در ادامه افزودند: شرکت کنندگان این دوره می توانند بر اساس ایده خود طرح مورد نظر را به صورت شابلون ساخته و امکان چاپ روی اجسام مختلف مثل پارچه، کاغذ، چوب و … روی محدوده های خاص را انجام دهند و از طرفی کیفیت بالا و دوام بسیار زیاد و امکان طولانی مدت محصولاتی که با چاپ دستی رنگ شده است استفاده نماید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی صحافی جلد کتاب

کارگاه آموزشی صحافی جلد کتاب به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز یکشنبه ۸خرداد۱۴۰۱ در مرکز برگزار گردید.

مدرس کارگاه، سرکار خانم زینب علی‌پور در مقدمه کارگاه بیان نمودند که با پیشرفت در دانش و فناوری مقواسازی و کاغذ نیز به علت افزایش جمعیت و مصرف بسیار زیاد از کتاب، صحافی شکلی ساده و اجمالی گرفته است. جلد کتاب به عنوان بخشی مهم از کتاب، وظیفه نگهداری از صفحات متن کتاب و همچنین به عنوان اولین عنصر دیداری وظیفه جذب مخاطب را بر عهده دارد. با این شرایط توجه به استفاده از مواد و طراحی مناسب با توجه به محتوا و ساختار کتاب امری ضروری است که باید به هردوی آنها توجه شود.

این مدرس دانشگاه در ادامه توضیح دادند: در سالهای دور هدف مهم طراحی جلد، حفظ کتاب و جذابیت آن بوده است. به طور کلی طراحان، جهت تزیین جلد کتاب‌ها از نقاشی بوته و گل و عناصر تزیینی و تشعیر و تذهیب و در مواردی قطاعی عناصر تزیینی استفاده می کردند و همچنین عنوان و نامی روی کتاب‌ها دیده نمی‌شد. اما در دنیای امروزی، عنوان هر کتابی روی جلد آن به چاپ می‌رسد و اکثر طراحان گرافیک در تلاشند که محتوای کتاب را در قالب تصویر و طرح خاصی روی جلد کتاب انعکاس دهند و به نیاز و علاقه و روحیات مخاطب نیز بها دهند، لذا طرح روی جلد کتاب‌های امروزی دارای تنوع بسیار زیادی نسبت به گذشته هستند.

ایشان افزودند: توجه به محتوا و طراحی یک جلد که هم جذابیت هنری داشته باشد و هم مرتبط با موضوع و محتوا باشد نیازمند دانش،‌ فکر خلاق و تجربه کافی در این زمینه است که پارامترهای زیادی را نیز در بر می‌گیرد. پس جدا از دانش اولیه طراحی جلد، تجربه طراح از اهمیت زیادی برخوردار است. به دلیل گران بودن جلدهایی که در بازار وجود دارد می توان انواع  جلد را با موادهای مختلف مانند  چرم یا پارچه و… با کمترین هزینه یک جلد زیبا و جذاب را طراحی نمود .کارگاه آموزشی در جهت طراحی جلد و  صحافی با مواد های مختلف و مناسب با جلد مورد نظر مخاطب برگزار شده است که فراگیر بتواند بسته به جلد مورد نظر خود چه درجلد کتاب  و چه درجلد دفترهایی که ساده هستند، بتواند بهترین جلد را طراحی  نموده و آن را بسازد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی بافت بر سطح تابلوهای مدرن

کارگاه آموزشی بافت بر سطح تابلوهای مدرن به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در مرکز برگزار گردید.

مدرس کارگاه، سرکار خانم زینب علی‌پور هدف از برگزاری کارگاه را طراحی و ساخت محصولاتی عنوان کردند که به محیط زیبایی می بخشند. یک قاب یا یک تابلو که در آن اثر هنری خلق شده باشد و از آن در تزئین منزل استفاده شود را در اصلاح تابلو دکوراتیو و به مدل‌های جدیدتر آن تابلو دکوراتیو مدرن می‌گویند. این تابلو یک نوع از تزئینات دیواری به شمار می‌رود که یک موضوع خاص مانند عکس، نقاشی، اشیا و دیگر اشکال گرافیکی را جهت تزئین و روح بخشیدن به فضا، به نمایش می‌‌گذارد.

ایشان در ادامه افزودند این تابلوها در جهت زیبایی منزل، محل کار و دیگر مکان‌ها استفاده می‌‌شود. به کمک تابلوهای مدرن می‌توان تا حد زیادی ویژگی‌های تابلو بوم نقاشی مانند زنده و واقعی بودن را تجربه کرد و از طرف دیگر، آن را با صرف هزینه بسیار کمتری خریداری نمود. این نوع از تابلوها به دلیل نحوه تولید و نوع ساخت، دارای قیمت مناسبی هستند و مفاهیم گوناگونی را انتقال دهند و در واقع میزان کارکرد آن‌ها به میزان خلاقیت طراح داخلی در چیدمان محل نصب بستگی دارد و می‌توانند به زیبایی محیط کمک شایانی کنند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«رویداد»

رویداد فردوسی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، همزمان با بزرگداشت شاعر حماسه‌سرای ایران، رویداد فردوسی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار شد.

در این رویداد، شاهنامه‌خوانی و شعرخوانی شاعر جوان، محدثه ساجدی، نقالی شاهنامه توسط محمد علیزاده و پرده‌خوانی انجام شد.

پاسداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، معرفی نقاله خوانی، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان جوان در زمینه شعر و شاعری و نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر از جمله اهداف این رویداد بودند.

در انتهای برنامه از نفرات برتر مسابقه شاهنامه‌خوانی تجلیل شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

رویداد برنامه‌نویسی EJR

به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، رویداد برنامه‌نویسی EJR، در ۵دی ماه ۱۴۰۱ با حضور جناب آقای دکتر فدایی رئیس مرکز، جناب آقای مهندس رهنما معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان، جناب آقای الهیاری  مدیر اداری مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی گیلان و سرکار خانم دکتر خانزاده مدیرگروه آموزشی مرکز، در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

در این رویداد که با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز گردید، آقای دکتر فدائی، رییس مرکز، ضمن خوش آمدگویی به شرکت‌کنندگان، به اهمیت رویدادهای علمی اشاره نموده و آمادگی دانشگاه جهت حمایت از این گونه فعالیت‌ها را اعلام نمودند. در ادامه، خانم دکتر خانزاده دبیر اجرایی رویداد، هدف از برگزاری رویداد را تمرکز روی مباحث برنامه نویسی و فراهم نمودن بستری مناسب برای ایجاد انگیزه، ارتقاء دانش فنی، مهارت و خلاقیت شرکت‌کنندگان عنوان نمودند. در ادامه این رویداد مسابقه برنامه نویسی برگزار و در پایان از نفرات برتر تجلیل شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت  علمی کاربردی رشت

«مسابقات»

مسابقه شاهنامه خوانی

۲۵ اردیبهشت  ۱۴۰۱ همزمان با بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، مسابقه شاهنامه خوانی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار شد.

این مسابقه در سطح استانی برگزار شد و بیش از ۶۰ شرکت کننده از دانشگاه آزاد لاهیجان، آموزشکده های فنی حرفه ای، موسسات آموزش عالی، مراکز علمی کاربردی استان گیلان و …داشت. از نفرات برتر مسابقه شاهنامه‌خوانی، زهره انباز(مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت)، حسن پاکیزه(مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت)، محدثه دشت‌پیما(دانشکده فنی و حرفه‌ای معین رشت)، محدثه رجبی(مرکز علمی کاربردی خانه کارگر رشت) و مریم رنجبر(مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت) تجلیل شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

مسابقات مناظره

پنجمین دوره مسابقات مناظره با محوریت «پنجه کارآمد» ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

مسابقات مناظره دانشجویی مراکز علمی کاربردی استان طی روزهای ۵ و ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد و مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی گیلان روز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار گردید و تیم آرمان ۵۷ از مرکز آموزش علمی کاربردی برهان نیروی شمال در این مسابقات موفق به کسب مقام اول و راهیابی به مرحله کشوری گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

مسابقه برنامه‌نویسی EJR

به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت «اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی EJR» در ۵دی ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.

اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی EJR، در ۵دی ماه ۱۴۰۱ با حضور جناب آقای دکتر فدایی رییس مرکز، جناب آقای مهندس رهنما معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان و جناب آقای الهیاری  مدیر اداری مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی گیلان، در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

زینب خانزاده دبیر اجرایی و نماینده هیات داوران «اولین دوره مسابقات برنامه‌نویسی EJR»، رقابت‌های علمی برنامه‌نویسی را یکی از عوامل مهم در رشد و تعالی برنامه‌نویسان عنوان نمودند. خانم دکتر خانزاده در ادامه افزودند: ما با برگزاری مسابقات برنامه نویسی، تلاش داریم تا بستری مناسب برای ایجاد انگیزه، ارتقاء دانش فنی، مهارت و خلاقیت شرکت‌کنندگان فراهم کنیم. مسابقه EJR با هدف محک زدن قدرت حل مساله و الگوریتم‌نویسی برنامه‌ریزی و برگزار گردید.

وی با بیان اینکه تمام کسانی که تسلط به یک زبان برنامه نویسی داشته، امکان شرکت در مسابقه را دارا بودند، گفتند: اولین دوره مسابقات EJR در سطح استان گیلان برگزار و حدود ۲۵ نفر از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی انزلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، آموزش و پرورش، آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای خضراءرایانه در آن ثبت‌نام نمودند. جناب آقای مهندس علی‌اکبر ارجمند، سرکار خانم مهندس طیبه ولی الهی، سرکار خانم مهندس زکیه خانزاده و سرکار خانم دکتر زینب خانزاده داوری این مسابقات را به عهده داشتند.

در پایان این مسابقه از نفرات برتر مسابقه، سید محمد شمس‌میرمحله (دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به عنوان نفر اول)، مجتبی سمیع‌زاده (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به عنوان نفر دوم) تجلیل شد و علیرضا توکلی (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت) و سید مصطفی ‌اصلی ‌ارم ‌ساداتی (مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی انزلی) مشترکا مقام سوم را کسب نمودند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت  علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«برپایی نمایشگاه»

برپایی نمایشگاه عکس گروهی در نگارخانه مارلیک

نمایشگاه عکس گروهی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت زیر نظر استاد امیرحسین گل‌پور در نگارخانه مارلیک رشت برگزار گردید.

نمایشگاه از ۲۰ الی۲۵ اسفند ماه در نگارخانه مارلیک مجتمع خاتم الانبیا( ص) از ساعت ۱۰صبح الی ۱۹شب به نشانی رشت خیابان سعدی مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا میزبان هنردوستان است‌.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه «صنایع دستی» به مناسبت سال نو

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه «صنایع دستی»

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه «بافت و رنگ در تابلوهای تزئینی»

روز دوشنبه ۲۳خرداد ۱۴۰۱ نمایشگاهی با عنوان «بافت و رنگ در تابلوهای تزئینی» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت در مرکز برگزار گردید. آثار ارائه شده در این نمایشگاه از کارهای شرکت‌کنندگان در کارگاه آموزشی «بافت بر سطح تابلوهای مدرن» ۲۵ اردیبهشت بوده است.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه گروهی عکس لحظه

روز یکشنبه ۲۲خرداد ۱۴۰۱ نمایشگاه عکس گروهی با عنوان «لحظه» توسط دانشجویان رشته عکاسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشتعلمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه انفرادی در پارک قدس رشت

سوم خرداد ۱۴۰۱ به مناسبت آزاد سازی خرمشهر، نمایشگاه انفرادی  توسط دانشجو رشته نقاشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت  در پارک قدس رشت برپا گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه عکس گروهی «شهر زیبای ما دانشجویان جوان رشت»

روز یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ نمایشگاه عکس گروهی با عنوان «شهر زیبای ما دانشجویان جوان رشت» و با موضوع آزاد توسط دانشجویان کارشناسی عکاسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت


دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های سال ۱۴۰۰


«برگزاری رویداد»

رویداد «به رسم یلدا»

سمیرا صفاری از مدرسین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و دبیر برگزاری رویداد«به رسم یلدا» پاسداشت آیین یلدا، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در طراحی تصویرسازی، نقاشی و پوستر با موضوع یلدا، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان جوان، نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر را  از جمله اهداف این رویداد بیان نمود.

صفاری افزود: این رویداد به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت با همکاری گروه هنری رسم و با کیوریتوری سمیرا صفاری برگزار می شود. از میان بیش از ۳۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۲۰  اثر از ۱۷ هنرمند جوان دانشجو، توسط هیئت داوران انتخاب و به رویداد راه یافته اند. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر و بیان بصری متفاوت از موضوع از ملاک های مهم انتخاب بود. داوران این رویداد سمیرا صفاری و پریسا لطیفی، از مدرسین دانشگاه و طراحان در سطح کشور ‌می باشند. ۳ اثر به عنوان آثار برگزیده اعلام شد که از هررشته، یک اثر مدنظر بوده است.

این رویداد به صورت مجازی از ۲۰ دی لغایت ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، همزمان در ۴ پلتفرم، شامل وبسایت و صفحه اینستاگرام مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به آدرس elmijdrasht @ و www.elmijdrasht.ir  و گروه هنری رسم به آدرس rasmgroup @ و www.rasmgroup.com برپا می باشد.

علمی کاربردی رشت

«برگزاری مسابقه»

مسابقه نمایشگاه گروهی «به رسم یلدا»

در رویداد به رسم یلدا، مسابقه و نمایشگاه گروهی تصویرسازی، نقاشی و پوستر«به رسم یلدا» با ۲۰ اثر از ۱۷ هنرمند از ۲۰ دی لغایت ۲۰ اسفند ۱۴۰۰،همزمان در ۴ پلتفرم، شامل وبسایت و صفحه اینستاگرام مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و گروه هنری رسم برگزار گردید.

سمیرا صفاری، مدرس گروه هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت وکیوریتور این نمایشگاه، پاسداشت آیین یلدا، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در طراحی تصویرسازی، نقاشی و پوستر با موضوع یلدا، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان جوان، نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر را  از جمله اهداف این رویداد بیان نمود.

صفاری افزود: این نمایشگاه‌ها به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت با همکاری گروه هنری رسم و با کیوریتوری سمیرا صفاری برگزار می شود. از میان بیش از ۳۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۲۰  اثر از ۱۷ هنرمند جوان دانشجو، توسط هیئت داوران انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر و بیان بصری متفاوت از موضوع از ملاک های مهم انتخاب بود. داوران این رویداد سمیرا صفاری و پریسا لطیفی، از مدرسین دانشگاه و طراحان در سطح کشور ‌می باشند. ۳ اثر به عنوان آثار برگزیده اعلام شد که از هررشته، یک اثر مدنظر بوده است.

سمیرا صفاری افزود: دانشجویان برگزیده این مسابقه، در بخش تصویرسازی و پوستر راضیه روشنی، و در بخش نقاشی  روژان اخوان می باشند. راهیافته در بخش نمایشگاه، راضیه روشنی، فاطمه ابام، فرخنده حیدری، ناهید اشکورکیائی، تارا بصیر جعفر، آیدا نوری، سیده زهرا نصیری، زینب میرزایی، شکیلا پورمحمدی، ساغر جوربنیان، تارا خورشیدی، فاطمه استوار، زهرا مرادی، طاهره رسولی، روژان اخوان، زهرا جوادی و فاطمه شکوری می باشند.

علمی کاربردی رشت

«وبینار»

وبینار کارآفرینی و خلق ثروت در بستر فناوری

وبینار« کارآفرینی و خلق ثروت در بستر فناوری» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت و با سخنرانی دکتر علی وارسته و زهرا  تاخیره از مدرسین مرکز،به مناسبت هفته پژوهش، در ۸دی ۱۴۰۰ برگزار گردید.

در بخش اول این کارگاه زهرا تاخیره با بیان اینکه ،تغییرات نگرشی در جوامع، رشد آگاهی و نیاز به موفقیت سبب گردیده تا تمایل افراد به کارآفرین شدن و ایجاد کسب و کار شخصی افزایش یابد افزود :کارآفرین کسی است که با یک ایده جدید از طریق فرایند کسب و کار و همکاری منابع و پذیرش مخاطرات مالی و اجتماعی، خدمت یا محصولی جدید را به بازار عرضه می کند. در این راه به موانع زیادی از جمله نداشتن تخصص، سرمایه کافی، طرح توجیهی، تحقیقات بازار و … برخورد می کند.

ایشان در ادامه توضیح داد: پیشرفت تکنولوژی و نیازمندی ها و محدودیت های زمانی و مکانی جوامع را به سمت شکل دیگری از کسب و کار سوق می دهد که به آن کسب و کار اینترنتی یا استارت آپ می گویند. ساده ترین نوع این نوع کارآفرینی ایجاد فروشگاه های آنلاین در شبکه های اجتماعی، ایجاد وبسایت در قالب فروشگاه انلاین با هزینه اندک می باشد. در این راه کارآفرین نیازمند آشنایی با مفاهیم تولید محتواو شیوه های نوین تبلیغات در بستر اینترنت می باشد.

در بخش دیگر کارگاه دکتر علی وارسته با بیان اینکه صاحبنظران معتقدند فناوری پیشرفته محصول فناوری است افزود: فناوری دارای سه بعد(دانش، ابزار، روش) است و تحول در هر یک از این ابعاد منجر به تحول در فناوری می شود. به عبارت دیگر، تغییر در هر بعد به طور طبیعی ابعاد دیگر را نیز متناسب با خود تغییر می دهد. فناوری همانند مثلثی است که دارای سه وجه می باشد و تحول در هر یک از ساق های مثلث، دو ساق دیگر را نیز متحول می کند. هر اقدامی که یکی از ابعاد مثلث را تحول بخشد، کارآفرینی تلقی می شود.

ایشان با اشاره با اینکه اطلاعات و ارتباطات دو ابزار اساسی مورد نیاز فعالیت کارآفرینی هستند افزود ویژگی موثر فناوری اطلاعات در کارآفرینی عبارتند از :

افزایش سرعت، افزایش دقت، کاهش اندازه فیزیکی مخازن اطلاعات ،رفع برخی از فسادهای اداری، ایجاد امکان کارهای تمام وقت و ایجاد امکان همکاری از راه دور

 وارسته در پایان  بیان کرد: اقتصاد دیجیتال در حقیقت سرآغازی برای رشد و ترویج کارآفرینی در بستر فناوری است.

خلق ثروت از پیوند دانشگاه و صنعت به دست می آید.

تحقیقات باید خلق ثروت کند به تعبیری تجاری سازی یافته های پژوهشی انجام گیرد.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«نشریه کارآفرینی و نوآوری»

انتشار نشریه «کارآفرینی و نوآوری»

شماره اول| آذر ۱۴۰۰

اولین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و با همکاری جناب آقای محمدپور، فعال روزنامه نگار و از مدرسین مرکز و دانشجویان گروه روابط عمومی و با طراحی خوب آقای حسین آقائی پور دانشجوی کارشناسی حرفه ای گرافیک مرکز منتشر شد.

زینب خانزاده، مسئول دفتر کارآفرینی و از مدرسین مرکز، درباره هدف انتشار نشریه ابراز کرد :  گسترش فرهنگ نوآوری و کارآفرینی بین دانشجویان از رسالت‌های اجتماعی دانشگاه در توسعه کارآفرینی در کشور است. از این رو، دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و توانمند سازی دانشجویان به انتشار مطالب و اخبار مفید آموزشی مرتبط با موضوع کارآفرینی در قالب نشریه ای با عنوان «کارآفرینی و نوآوری» پرداخت.

برای دریافت فایل شماره ۱ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

شماره دوم | دی ۱۴۰۰

دومین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و با همکاری جناب آقای محمدپور از مدرسین مرکز و فعال روزنامه نگار و دانشجویان گروه روابط عمومی و مهندسی فناوری اطلاعات و با طراحی خوب آقای حسین آقائی پور دانشجوی کارشناسی حرفه ای گرافیک مرکز منتشر شد.

برای دریافت فایل شماره ۲ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

شماره سوم | بهمن ۱۴۰۰

سومین شماره نشریه «کارآفرینی و نوآوری» توسط دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت منتشر شد.

برای دریافت فایل شماره ۳ «نشریه کارآفرینی و نوآوری» اینجا را کلیک نمایید.

علمی کاربردی رشت

«کارگاه آموزشی»

کارگاه آموزشی «من جدید با کوئچینگ»

کارگاه آموزشی «من جدید با کوئچینگ» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته پژوهش، در ۷دی ۱۴۰۰ برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی «روان شناسی عشق و عشق ورزی در دهه۹۰ »

دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ،گارگاه روانشناسی عشق و عشق ورزی در دهه ۹۰ را روز چهارشنبه، اول دیماه ۱۴۰۰، به صورت آنلاین در سامانه امجد برگزار کرد.

در این کارگاه، شینا زینعلی، مدرس کارگاه ،ضمن تعریف عشق ورزی به جذابیت های روابط بین فردی، عوامل تشکیل دهنده عشق، سبک های عشق، رضایت زناشویی و عوامل تشکیل دهنده ازدواج پرداخت .

زینعلی با اشاره به  تفاوت رویکرد افراد به عشق، به واسطه تأثیرگذاری بر انواع خاص رفتارهای جنسی (مانند شریکان متعدد) وارتباط آن با باورها ونگرش­های انسان درباره عشق و رابطه متعهدانه، با احتمال درگیر شدن در رفتارهای عهدشکنانه افزود : رابطه بین خیانت زناشویی و متغیرهای شخصیتی، دراصل به نظریه دلبستگی و سبک شناسی عشق برمی­گردد که به ویژه با مفاهیم اعتماد و قابلیت اعتبار یک رابطه سروکاردارند.

ایشان در ادامه با بیان اینکه ازدواج­هایی موفق هستند که در آنها ملاک­های انتخاب، به درستی رعایت شده باشد و طرفین از ملاک خود، آگاهی و تعریفی روشن داشته باشندابراز داشت : ملاک­های انتخاب همسر دو نوع هستند: ملاک­هایی که لازمه یک زندگی سعادتمندانه است و ملاک­هایی که شرط کمال است. داشتن تدین، اخلاق نیکو، شرافت خانوادگی، عقل، سلامت جسم و روان، زیبایی، کفو بودن و … از جمله این ملاک­ها هستند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم افزار شبیه ساز cooja در اینترنت اشیاء و شبکه های حسگر»

کارگاه آموزشی «آشنایی با شبیه ساز cooja در اینترنت اشیاء و شبکه های حسگر» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته پژوهش، در ۸دی ۱۴۰۰ برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی «آموزش پیشرفته word»

کارگاه آموزشی «آموزش پیشرفته word» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته پژوهش، در ۸دی ۱۴۰۰ برگزار گردید.

مهندس زکیه خانزاده،  مدرس این کارگاه ، هدف از برگزاری کارگاه را  استفاده حرفه ای از نرم افزار word در تایپ پایان نامه، کتاب و …عنوان کرد. درابتدای این کارگاه خانزاده با  بیان مطالبی پیرامون تنظیمات کاغذ، حاشیه ها، فاصله بین خطوط پاراگراف، ایجاد پاورقی، به فرمول نویسی، تراز نمودن اشکال، تنظیم فاصله بین اشکال، گروه بندی اشکال پرداخت .

در بخش دیگرکارگاه نیز درج نمودار سازمانی، بخش بندی صفحات، سبک دهی، ایجاد فهرست خودکار مطالب و جداول و تصاویر، شماره گذاری جداول و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی ساخت عملی یک وبسایت رایگان با استفاده از ابزار Google Site

کارگاه آموزشی «ساخت عملی یک وبسایت رایگان با استفاده از ابزار Google Site» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته پژوهش، در ۸دی ۱۴۰۰ برگزار گردید.

دکتر طیبه ولی اللهی مدرس کارگاه درباره هدف برگزاری این کارگاه گفت: از طریق GoogleSite می توان به سرعت و در ساده ترین حالت ممکن یک وبسایت زیبا و کاربردی طراحی نمود. ایشان در ادامه افزود :معمولا کاربرد استفاده از این سرویس برای طراحی وبسایت هایی با کاربرد گروهی و همکاری جمعی است که به همین دلیل برای فضاهایی مانند : دانشگاه و پروژه های گروهی، بسیار مناسب می باشد، چرا که در این وبسایت، افراد میتوانند به تبادل اطلاعات و به اشتراک گذاری فایل ها بپردازند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی کارآفرینی با تصویرسازی دیجیتال

کارگاه آموزشی برخط ” کارآفرینی با تصویرسازی دیجیتال ” به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت به مناسبت هفته ی پژوهش روز سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.

سمیرا صفاری، مدرس این کارگاه ، در مقدمه کارگاه با بیان اهمیت و ضرورت کاربرد کامپیوتر در هنر تصویرسازی امروز به معرفی ویژگی های نرم افزار کرل پینتر در تصویرسازی وتفاوت نرم افزار بیتمت و وکتور پرداخت. در ادامه کارگاه ایشان ضمن آموزش چگونگی کار با نرم افزار کرل پینتر و بخش های مختلف نرم افزار ومعرفی نمونه تصویرسازی های انجام شده و فضای نرم افزار به نحوه ایجاد سند ، وارد کردن عکس در نرم افزار ونحوه ذخیره سازی و آشنایی با ویژگی های فرمت متفاوت پرداخت .

در بخش دیگر کارگاه، صفاری پیرامون آشنایی با نوار ابزار ،معرفی و چگونگی کار کردن با انواع برش، قلم مو، بافت کاغذ و نحوه رنگ گذاری اجرای آثارمطالبی بیان کرد وضمن  بیان کاربرد تصویرسازی با نرم افزار کرل پینتر در هنر امروز به تاثیر پیشرفت های چاپ امروز در کارآفرینی با تصویرسازی و چگونگی و روش های کارآفرینی با تصویرسازی کامپیوتری پرداخت و از بازاریابی در کارآفرینی با محصولات حاصل از تصویرسازی سخن گفت .

 در بخش های مختلف این کارگاه ،شرکت کنندگان با مشارکت فعال به بیان نظرات خودپرداختند .

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی تربیت سیاسی شهروندان

به مناسبت هفته ی پژوهش کارگاه آموزشی برخط ” تربیت سیاسی شهروندان ” به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.

مدرس کارگاه، سرکار خانم فضه یوسفی، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی تربیت سیاسی شهروندان آشنایی دانشجویان با مولفه های تربیت سیاسی بعنوان پیش شرط و ضرورت مهم برای شهروندسازی و ایجاد فرهنگ مدنی و دموکراتیک عنوان نمود. با وجود تربیت سیاسی ،شهروند فعال و آگاه به حقوق و مسولیت های اجتماعی و فرهنگی تحقق می یابد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی مبانی سواد رسانه ای و رژیم مصرف رسانه

به مناسبت هفته ی پژوهش کارگاه آموزشی برخط ” مبانی سوادرسانه ای و رژیم مصرف رسانه ” به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت روز دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دو ساعته ، سیده فهیمه هاشمی از مدرسان حوزه علوم ارتباطات و کارشناس ارشد رسانه گفت: هدف از آموزش سواد رسانه ای ارتقای توانمندی و مهارت افراد در برابر انبوه پیام های دریافتی از رسانه های مختلف است.
وی با بیان اینکه تشخیص لایه های پنهان پیام و نگاه هوشمندانه ، موشکافانه و نقادانه می تواند تحلیل درستی از محتوای پیام به مخاطب فعال و هوشمند بدهد ، افزود: افراد با افزایش سواد رسانه ای خود می توانند ضمن درک ، تحلیل و ارزیابی پیام های رسانه های مختلف ، محتواهای مثبت ، مفید و سازنده را از پیام های منفی ، اشتباه و بی محتوا تشخیص دهند.
این مدرس دانشگاه ، با اشاره به شیوه های مختلف تشخیص اطلاعات درست و نادرست از یکدیگر تاکید کرد: مطالعه ی مداوم و افزایش دانش ، کنجکاوی و نداشتن اعتماد، راهکاری مناسب برای پیشگیری از آسیب های احتمالی از این فضا است.
سیده فهیمه هاشمی همچنین با اشاره به ضرورت رژیم مصرف رسانه گفت: همان اندازه که ما به دنبال رژیم غذایی مناسب برای سلامت جسممان هستیم باید با داشتن برنامه ای هدفمند در میان انبوه اطلاعات در فضای دیجیتال از روح و روانمان مراقبت کنیم و هرچیزی را از هر رسانه ای بدون داشتن زمان و هدف مشخص نپذیریم.

وی  تغییر هویت و سبک زندگی را از آثار حتمی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی عنوان کرد و گفت : کاربران سرگردان و منفعل در فضای مجازی ، قطعا در این فضا آسیب خواهند دید که در بُعد کلان منجر به آسیب های اجتماعی خواهند شد.
این مدرس دانشگاه نقش خانواده ها را به عنوان مهم ترین و اصلی ترین نهاد اجتماع در زمینه ی ارتقای سواد رسانه ای پراهمیت دانست و گفت : این امر زمانی تحقق می یابد که خانواده ها در این زمینه آگاهی کافی و لازم را داشته باشند و با ایجاد روابطی دوستانه و هوشمندانه، آموزش های لازم را به فرزندان خود بدهند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی برنامه نویسی اندروید

روز یکشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰، همزمان با هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با موضوع «برنامه نویسی اندروید» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

مدرس کارگاه، خانم دکتر زینب خانزاده، هدف از برگزاری کارگاه را تربیت نیروهایی با توانایی تولید نرم افزار اندروید عنوان کردند. در این کارگاه آموزشی رایگان، ضمن آشنا نمودن علاقمندان با ویژگی های پرکاربرد نرم افزارهای تلفن همراه و تبیین بازار سودمند این صنعت، به چگونگی ایجاد یک پروژه جدید در محیط Android Studio و اجرای پروژه ها بر روی ماشین مجازی و دستگاه حقیقی و ذکر مقدمات کدنویسی جاوا و xml پرداخته شد.

ایشان در ادامه افزودند: امید است با برگزاری چنین کارگاه هایی، فارغ التحصیلان دانشگاهی بیشتری، فرصت ورود به صنعت را داشته باشند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«جلسات دفتر کارآفرینی»

نشست اعضاء دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

اعضای دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، نخستین نشست خود را در سال تحصیلی جدید برگزار کردند. در این نشست که ساعت ۹ صبح  روز  سه شنبه مورخ ۱۸/۸/۱۴۰۰ به طور مجازی و در سامانه امجد برگزار شد، آقای دکتر فدایی، رییس مرکز، خانم دکتر خانزاده، مدیرگروه و مسئول دفتر کارافرینی مرکز، خانم دکتر کشاف، مدیرگروه مرکز، خانم صفاری، مدرس فعال و کارافرین گروه گرافیک و هنر، خانم روستا مدیرحوزه آموزش و پژوهش مرکز، آقای اللهیاری مدیر اداری مجتمع آموزشی جهاد دانشگاهی و خانم معصومه برزگر پور دانشجوی فعال وکارآفرین در  رشته گرافیک  حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه دکتر فدایی، درباره اهداف دفتر کارآفرینی سخنانی ایراد کردند و گفتند: همه مراکز آموزش علمی کاربردی در کنار آموزش های بلند مدت فعالیت هایی در حوزه های فرهنگی، کارآفرینی، پژوهشی دارند.

وی همچنین گفتند با توجه به تاکید مراکز علمی کاربردی به سمت کاربردی شدن، ما به دنبال خارج شدن از آموزش های تئوری هستیم  و مهارتی شدن از اهداف مهم ماست.

ایشان همچنین ادامه داد: قصد ما در  دفتر کارآفرینی که مورد تاکید دانشگاه جامع و موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی است، این است که با کمک اعضاء دفتر کارآفرینی بتوانیم سطح کیفی فعالیت های این دفتر را افزایش دهیم.

ایشان با اشاره به اینکه از بین ۳۴ مرکز علمی کاربردی ۱۷ مرکز صاحب این دفتر می باشند افزود: برای شکل گیری کانون شکوفایی و خلاقیت، ورکشاپ و سایر فعالیت ما منتظر ایده هایی از سمت دانشجویان و مدرسین هستم تا با جهت دهی درست و مناسب  به سمت تجاری سازی پیش برود و برای رسیدن به اهداف باید با ارتباط هدفمند با دانشجو، درآنان ایجاد انگیزه کرد و به سمت فعالیت در حوزه کارآفرینی سوق داد.

در بخش دیگر این نشست خانم دکتر خانزاده مدیرگروه و مسئول دفتر کارآفرینی با اشاره به شرح وظایف دفاتر کارآفرینی، گزارشی از اقدامات انجام شده دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در سال۱۴۰۰ ارائه کرد و افزود : در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری و عملیاتی نمودن شعار سال و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در عرصه آموزش کارآفرینی و به منظور دستیابی به دانشگاه کارآفرین و ایجاد اشتغال مولد و اقتصاد پویا، دفتر کارآفرینی مرکز به دنبال اهدافی است که باید تلاش کنیم تا پایان سال ۱۴۰۰ به آنها دست یابیم.

در ادامه جلسه، سمیرا صفاری، مدرس گروه هنر مرکز، با اشاره به برگزاری جشنواره ها، استارتاپ ها، نمایشگاه های داخلی و خارجی و دیگر برنامه های جمعی جهت رسیدن به اهداف دفتر کارآفرینی گفتند از پتانسیل دانشجویان شاغل می توان در این راستا  بهره گرفت.

خانم دکتر کشاف مدیرگروه رشته های هنر و معماری مرکز  نیز از استارت آپ هایی با ایده نو و جدید سخن گفت و یادآور شد اساتید می توانند نقش مهمی در شناسایی دانشجویان فعال و ایده پرداز و معرفی آنان داشته باشند.

در پایان جلسه مقرر شد در صورت امکان، تمهیداتی برای برگزاری نمایشگاه و استارت آپ در محل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت فراهم گردد.

و ایده‌های نو دانشجویان در راستای ارتقای فعالیت پژوهشی، کارآفرینی و درآمدزا توسط مدرسین شناسایی و به دفتر کارآفرینی معرفی شود.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«تفاهم نامه»

تفاهم نامه همکاری همکاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با کیان گستران وارنا

علمی کاربردی رشت

راه اندازی کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

مجوز ایجاد و راه اندازی کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت از سوی پارک علم و فنآوری گیلان اعطاء گردید.

از جمله اهداف کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری هدایت نوآوران و فن‌آفرینان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برای پیاده‌سازی ایده، توسعه و گسترش خلاقیت و نوآوری و شناسایی دانشجویان و دانشگاهیان خلاق و نوآور با ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌های لازم به صاحبان ایده‌های نوآور در جهت تبدیل آنها به ایده‌های کارآفرین می‌باشد و دانشجویان صاحب ایده  از حمایت‌های پارک علم و فناوری و دانشگاه برخوردار خواهند بود.

امید است با توکل به خد ا و بهره گیری از توان افراد متخصص و  کارآمد و دانش و فناوری روز با توجه به پتانسیل های بالفعل و  بالقوه اساتید و دانشجویان عزیز، در آینده ای نزدیک شاهد تحقق اهداف و رسالت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به عنوان دانشگاهی پویا، اشتغال زا و کارآفرین باشیم.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«نمایشگاه»

برپایی نمایشگاه «نوآوری های آموزشی»

نمایشگاه «نوآوری های آموزشی» به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و با همکاری سرکار خانم دکتر تقی زاده از مدرسین مرکز به مناسبت هفته پژوهش، در دی ماه سال۱۴۰۰ برگزار گردید.

زینب خانزاده، مسئول دفتر کارآفرینی این مرکز، درباره هدف برپایی نمایشگاه ابراز کرد :  با توجه به اهمیت آموزش خلاق و لزوم تشویق دانشجویان به تفکر خلاق و ایده پردازی در زمینه آموزش، نمایشگاه مذکور با هدف ایجاد زمینه مناسب برای معرفی نوآوری های دانشجویان در تولید ابزارهای کمک آموزشی دوره پیش دبستان و همچنین ایجاد فرصتی مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی دانشجویان تربیت مربی مرکز برپا گردید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه «صنایع دستی و کارآفرینی»

به مناسبت هفته ی پژوهش به همت دفترکارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت نمایشگاهی با عنوان «صنایع دستی و کارآفرینی» روز دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ در مرکز برگزار شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه گروهی «سرزمین ها» برای اولین بار در ترکیه

گروه هنری رسم با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت نمایشگاه مجازی گروهی نقاشی، تصویرسازی و نقاشی خط «سرزمین ها» با ۳۸ اثر از ۳۷ هنرمند کشورمان که ۱۷ نفر از آن ها گیلانی هستند در وبسایت گالری آرتز در استانبول ترکیه ۱۲ لغایت ۱۸ آبان ۱۴۰۰ماه منتشر کرد.

سمیرا صفاری، مدرس گروه هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و نمایشگاه گردان گیلانی این نمایشگاه، هدف از برگزاری آن را؛ معرفی دیدگاه ها و چشم اندازهای متفاوت، گردشگری بدون مرز، برادری وهمدلی اقوام و ملت ها، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان ایران،همچنین ارتباط و آشنایی بیشتر متقاضیان بین المللی با هنر ایرانیان و ارتقای سطح کیفی هنر و گامی موثر در جهت توسعه کارآفرینی عنوان کرد.

از میان بیش از ۷۰۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۳۸ اثر از ۳۷ هنرمند، توسط هیئت داوران انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند. در این راستا موضوع بخش ویژه، سرزمین ها بوده و تکنیک آثار در این نمایشگاه‌ها آزاد و محدودیتی در سبک و اجرای آن ها و سن شرکت کنندگان وجود نداشته است. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر از ملاک های مهم انتخاب بود.همچنین در بخش ویژه، بیان بصری متفاوت از موضوع، مورد اهمیت واقع شد.

کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور هستند که عبارت از سارا خبیر، مسعود صفرنیا و سمیرا صفاری ‌می باشند.

هنرمندان شرکت کننده در این رویداد، افسانه وظیفه، علیرضا صفاری، آرش گلزاری حسینی، آرزو آزادی (اکرم السادات شرق آزادی)، فائزه (آیدا) فرجی فر، فریده امیدوار، فاطمه اسدی، فاطمه جلال ابادى پور راوری، فروغ قدسی، هنگامه پورمحمد گسکری، هدی کوهپایه، لیلا حلوائی، مهدیه کوچک نژاد، مهسا شفیعی، منیژه حسن پور ثانی، معصومه برزگرپور و مریم ناخداسوروئی می باشند. همچنین مریم نعمت الهی، مریم شبان، مریم رمضانی، ملیکا جفرودی، مینا افتخارى نسب، میترا درخشنده، میترا سروری، نسیم صارمی، نازنین نجف پور، نرجس کریمی، نگین صدفی، حسن(مهرزاد) دستیاران و راضیه بزرگی از دیگر هنرمندانی هستند که اثرشان طی این رویداد مجازی هنری به نمایش گذاشته می شود.

سمیرا کولیوند، سمیرا میراحمدی، سمیرا نظری، سمیرا صفاری، سمیه علیجانی، سوده محمدتقی زاده، طیبه پورمیرزایی نیز از دیگر شرکت کنندگان در نمایشگاه «سرزمین ها» می باشند.

علمی کاربردی رشت   علمی کاربردی رشت

 

برپایی نمایشگاه مجازی گروهی «به رسم شکر» در تهران

گروه هنری رسم با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ، نمایشگاه گروهی «به رسم شکر »را با ۷۲ اثر از ۴۱ هنرمند، از ۶ شهریور ۱۴۰۰، به مدت دو هفته در وبسایت فرهنگسرای خانواده برپا کرد.

 سمیراصفاری، مدرس گروه فرهنگ و هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ،مسئول و نمایشگاه گردان این نمایشگاه، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در عکس، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور، همچنین ارتباط و آَشنایی بیشتر متقاضیان(سفارش دهندگان) با این رشته های هنری را از جمله اهداف این رویداد بیان داشت. نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر مدنظر بوده است. 

صفاری افزود:. از میان بیش از ۹۰۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۷۲ اثر از ۴۱ هنرمند، توسط هیئت داوران انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند. در این راستا موضوع و تکنیک آثار در این نمایشگاه‌ها آزاد بوده و محدودیتی در سبک و اجرای آن ها و سن شرکت کنندگان وجود نداشته است. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر از ملاک های مهم انتخاب بود.همچنین در بخش ویژه، بیان بصری متفاوت از موضوع، مورد اهمیت واقع شد.

 سمیرا صفاری افزود: کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور بوده و عبارت اند از سارا خبیر، مسعود صفرنیا ‌می باشند. همچنین یونس دهقانی و سمیرا صفاری از اعضای رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران دو داور دیگر این رویداد بوده اند. از دیگر حامیان برگزاری این رویداد، مرکز علمی کاربردی بندرعباس ۱ و انتشارات گپ می باشند.

هنرمندان شرکت کننده در این رویداد، کیومرث خوش صفت، مهسا نیکنام، نیکو فرهومندی، فائزه عباس زاده، آزاده ایزدی، سمیه مرادی پور، هاجر رضائی ترازوج، فاطمه شعبانی، سمیرا بویری، مریم ناخداسوروئی، سحررشیدی فرد، نرجس کریم قاسمی، نازنین نجف پور، الهه(زینب)انصاف دوست، الهام حیدری حیدرآبادی، سمیرا نظری، هاجر بادیاب، ندا رهگذر، آبان جنت مکان، طیبه پورمیرزایی، مریم محترم نژاد، پوریا رمضانی، امید زارعی، تارا بصیرجعفر بودند.. همچنین پانیذ یونس زاده، پرستو خلیفه، مریم زبردست، میترا درخشنده، حسین مریدی، امین ابراهیمی، محسن خانی، محیا شهرابی فراهانی، شیرین رجب پور صنعتی ،سمیرا صفاری،محدثه سمیعی، مسعود عالی پور هفشجانی، پژمان شایسته خو، فرشاد قربان‌پور شیخانی، سمیه علیجانی، هانیه فرشته، هلیا اسماعیل نیا از دیگر هنرمندانی هستند که اثرشان طی این رویداد به نمایش گذاشته شد.

علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه مجازی گروهی «به رسم سلامت» در تهران

با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و گروه هنری رسم ، نمایشگاه گروهی پوستر،آرم و روجلد «به رسم سلامت» با ۴۴ اثر از ۳۱ هنرمند از ۶ شهریور ۱۴۰۰، به مدت دو هفته ،در وبسایت فرهنگسرای خانواده(خانواده)برپا شد

سمیراصفاری، مدرس گروه فرهنگ و هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و مسئول این نمایشگاه، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در طراحی پوستر، تصویرگری و نقاشی، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور، همچنین ارتباط و آَشنایی بیشتر متقاضیان(سفارش دهندگان) با این رشته های هنری را از جمله اهداف این رویداد بیان داشت. نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر مدنظر بوده است.

از میان بیش از ۵۰۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۴۴ اثر از۳۱ هنرمند، توسط هیئت داوران انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند. در این راستا موضوع و تکنیک آثار در این نمایشگاه‌ها آزاد بوده و محدودیتی در سبک و اجرای آن ها و سن شرکت کنندگان وجود نداشته است. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر از ملاک های مهم انتخاب بود.همچنین در بخش ویژه، بیان بصری متفاوت از موضوع، مورد اهمیت واقع شد.

صفاری درباره داوران این رویداد افزود: کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور بوده و عبارت اند از سارا خبیر، مسعود صفرنیا ‌می باشند. همچنین یونس دهقانی و سمیرا صفاری از اعضای رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران دو داور دیگر این رویداد بوده اند.

هنرمندان شرکت کننده در این رویداد،پوریا رمضانی،الناز پیلپا، مهلا میرزایی،مهنوش ساقی زاده،فاطمه ابام، مهسا موسی زاده راستین، سارامیسن تمار،آرزو طالبیان، ملیحه پاریاب بهلولی، میترا محمدی، مرجان کبیری، میترا درخشنده می باشند.

همچنین مریم محترم نژاد،تارا بصیرجعفر،فاطمه شعبانی،مرضیه علینژاد،هاجر بادیاب، صفا قاسمی، نیلوفر سلیمی، ساغرجوربنیان، رویا خلیلوند، سارا جهاندیده، سمیرا صفاری، عسل اکبری، ناهید نجمایی، نفیسه جعفری، مونا شاهمرادی، مریم نعمت الهی، مبینا عامری،آمنه دریا نوردی، مهدیه قربانی از دیگر هنرمندانی هستند که اثرشان طی این رویداد به نمایش گذاشته شد.

علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه مجازی «به رسم ۱۴۰۰» در تهران

 سمیرا صفاری، مدرس مدرس گروه فرهنگ و هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ، مسئول ونمایشگاه گردان این نمایشگاه، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در طراحی تصویرسازی، نقاشی، کاریکاتور، نقاشی خط و تذهیب، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور، همچنین ارتباط و آَشنایی بیشتر متقاضیان با این رشته های هنری را از جمله اهداف این رویداد بیان داشت. همچنین ارتقاء سطح کیفی این هنر مدنظر بوده است.

صفاری در ادامه  افزود: گروه هنری رسم ، از میان بیش از ۱۶۰۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۱۲۶ اثر از ۸۳ هنرمند را که  توسط هیئت داوران انتخاب شد ، وارد نمایشگاه کرد .و از ۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ به مدت دو هفته به نمایش گذاشت .

ایشان همچنین گفت :کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور بوده و عبارت اند از سارا خبیر، مسعود صفرنیا ‌می باشند. همچنین یونس دهقانی و سمیرا صفاری از اعضای رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران دو داور دیگر این رویداد بوده اند. از حامیان برگزاری این رویداد، می توان مرکز علمی کاربردی بندرعباس ۱ و انتشارات گپ را نام برد.

هنرمندان شرکت کننده در این رویداد، پروانه جلیلی، مریم سپاهی،علیرضا احمدی خرم، شهرزاد بیاتی، علیرضا صفاری، مژگان رشوند، سیما فلاح، فریده امیدوار، علی ترکمنی سرابی، منا فرزانه، سارامیسن تمار، مهسا نیکنام، حدیثه معتمدی،مینا حسین نژاد چپکی، حدیثه احمدی علیسرایی، صدیقه صفری زاده باغستانی، مهدیه سرداری زارچی، پرستو خلیفه، علی دامنکشان،، مریم ساعی، مهدی اخوان، فائزه حاج محمدی، مریم سبزواری ،فروغ قدسی، لیلا حلوائی، فریبا فرازی، نگار فرجیان مشهدی، پریسا اوتادی، میترا درخشنده، رهام امیرپور امرائی، سکینه رنجبر، سمیه رحمانیان، شادی سهرابی، فرنگیس مسیبی، مهسا فرخ مهر، معصومه (مینا) مهدی زاده فرد بودند. همچنین مریم محترم نژاد، رعنا کریمی، ندا حضرتی، هانیه اوصالی، حدیث پناهی، سپیده صاحبدل، زهره کیخائی، فاطمه ملک پور،یاسمن سرداری ، سحراحمدی، سمیه علیجانی، مریم نعمت الهی، زهرا کاظمی پور، معصومه معدنی پور، فاطمه شیخ طادی، فائزه فرجی فر، زهره علمچی، هاله پناه، سیده فاطمه شکریان، سینا نصیری، الهام مشهدی علی پوری، فاطمه سبک خیز، شکوفه کامرانفر، ملیکا شهرابی فراهانی، نازنین نجف پور، سارا اسماعیلو، ژاله عباسعلیزاده بورا، عاطفه جوکار،آناهید آگاه از دیگر هنرمندانی هستند که اثرشان طی این رویداد به نمایش گذاشته شد. محدثه سمیعی، مهلا نیکنام، فروزان محمدی،الهه فریدونی، مهناز نورمحمدی تسیه، نازنین قپانچی، محمدرضا قلی زاده، مریم خداداد، بهار غلامزاده، مریم ناخداسوروئی، الهام قلیزاده، نفیسه جعفری، آوین شاهرخی، الهه رمضانی ،زهرا رمضانی، مریم چقاکبودی، نرجس کریمی، محدثه حسن عباسی نیز آثار متفاوتی را در نمایشگاه ارائه داده اند.

علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه مجازی «فردای روشن» در تهران

گروه هنری رسم با همکاری مرکز علمی کاربردی جها ددانشگاهی رشت، نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «فردای روشن» با ۳۷ اثر از ۲۴ هنرمند کودک و نوجوان ، از ۶ شهریور ۱۴۰۰، به مدت دو هفته ، در وبسایت فرهنگسرای خانواده (خانواده) برپا کرد.

سمیرا صفاری، مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ، مسئول و نمایشگاه گردان این نمایشگاه، معرفی دیدگاهها و چشم اندازهای متفاوت در خلق آثار،ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور،همچنین ارتباط و آَشنایی بیشتر متقاضیان(سفارش دهندگان) با این رشته های هنری را از جمله اهداف این رویداد بیان داشت. نیز ارتقاء سطح کیفی این هنر مدنظر بوده است.

صفاری افزود: از میان بیش از ۴۰۰ اثر دریافت شده طی دوره فراخوان، ۳۷ اثر از ۲۴ هنرمند، توسط هیئت داوران انتخاب و به نمایشگاه راه یافته اند. در این راستا موضوع و تکنیک آثار در این نمایشگاه‌ها آزاد بوده و محدودیتی در سبک و اجرای آن ها وجود نداشته است. سن شرکت کنندگان ۵ تا ۱۵ سال می باشد. زیبایی، خلاقیت و نوآوری، مفهوم رسانی، نیز اصالت اثر از ملاک های مهم انتخاب بود.همچنین در بخش ویژه، بیان بصری متفاوت از موضوع، مورد اهمیت واقع شد.

سمیرا صفاری افزود: کلیه داوران این رویداد مدرسین و طراحان گرافیک در سطح کشور بوده و عبارت اند از سارا خبیر، مسعود صفرنیا ‌می باشند. همچنین یونس دهقانی و سمیرا صفاری دو داور دیگر این رویداد بوده اند.

هنرمندان کودک و نوجوان شرکت کننده در این رویداد،عسل اکبری،مهرادحاجی حسینی، آنیتا شعبانی، ریحانه ناخداسوروئی، سارا گلشنی زاده سوروریه، مریم پژوهیده، راستین آقایی، نیرا نیک بین، کانیار فلیحی، دایان زند، ترنم جلالی مهر، سپهر پرویزی، مایا عاشوری، آیه اسماعیل پور، مینا باوقار می باشند. همچنین ایلیا اسماعیل پور، کیمیا احمدی فر، هادی بیژن پور، سوین خلیفه،پرستش عظیمی فرد، فریال فخریان، شیدا هدایتی دزفولی، دانیال صافی، آناهید بهمنش از دیگر هنرمندانی هستند که اثرشان طی این رویداد به نمایش گذاشته شد.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

 

نمایشگاه(مجازی) تهیه ی وسایل کمک آموزشی به شیوه ی خلاق

در مراسم افتتاحیه نمایشگاه که در تاریخ ۸ تیر ۱۴۰۰ برگزار گردید، زینب خانزاده ، مسئول دفتر کار آفرینی مرکز، ضمن قدردانی از دکتر جمالزاد رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان و رییس مرکز، دکتر فدایی، به پاس حمایت های همه جانبه و خانم دکتر تقی زاده مدرس این نمایشگاه، هدف از برگزاری نمایشگاه را افزایش آگاهی و توانمند سازی دانشجویان رشته پیش دبستانی عنوان کرد و افزودنمایشگاه دستاوردهای دانشجویان سبب ایجاد انگیزه و افزایش نشاط و شادابی در دانشجویان خواهد بود.

 در ادامه مراسم، دکتر فدایی رییس مرکز ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه  به ویژه دانشجویان رشته تربیت مربی پیش دبستان افزود: امیدوارم در اینده نزدیک شاهد کارهای بزرگتری از سوی اساتید و دانشجویان باشیم. ایشان بیان کرد : امروز علم و دانش و تحقیق و پژوهش عنوان محور خلاقیت و کلید رشد دانشکاهها و مراکز آموزشی در تمامی ابعاد است و دانشگاه بدون پژوهش معنا ندارد .لذا ضرورت دارد دانشجویان با پژوهش ها و طرح های  تحقیقاتی آشنا شوند. ایشان همچنین عنوان کرد :دانشجویان باید علاوه بر مهارت رشته ای مهارت های فرا رشته ای نیز کسب کنند و با تکیه بر خلاقیت، نبوغ و هنر ایده های خود را عملیاتی واجرایی کنند و وظیفه اصلی مسئولین و مدرسین در این راستا سوق دادن دانشجویان  به سمت فعالیتهای پژوهشی است. هدایت دانشجویان به مسیر درست در این راستا از طریق مراکز رشد و فناوری و توسعه دفتر کار و تقویت انجمن های علمی دانشجویی زمینه ساز رشد فعالیت های پژوهشی خواهد بود. فدایی در ادامه گفت :برگزاری نمایشگاه نیز در این راستا  دارای اهمیت بالایی است که مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در چند سال اخیر فعالیت های خوبی در این خصوص داشته و رتبه های خوبی هم در سطح استان کسب نموده است .

در پایان  دکتر تقی زاده مدرس نمایشگاه توضیحاتی درباره رشته تربیت مربی پیش دبستانی و ویژگی دانشجویان این رشته داد.

و سپس حاضران در مراسم از این نمایشگاه مجازی بازدید کردند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

اولین نمایشگاه(مجازی)  دستاوردها و فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان فناوری اطلاعات 

اولین نمایشگاه از دستاوردها و فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۲-۱۰ با حضور مدیرآموزش، مدیرگروه فناوری اطلاعات، همکاران مرکز، اساتید، دانشجویان و سایر علاقمندان به صورت مجازی برگزار گردید.

زینب خانزاده، مدیرگروه فناوری اطلاعات و مسئول دفتر کار آفرینی مرکز، هدف از برگزاری این نمایشگاه را، فراهم نمودن بستر و فرصتی برای ارائه توانمندی های علمی دانشجویان و از طرف دیگر، ایجاد انگیزه و بالا بردن سطح علمی و همچنین افزایش پویایی و شادابی در دانشجویان عنوان کرد.

ایشان در ادامه افزود امیدوارم در سال های آینده شاهد موفقیت های بیشتر و چشمگیر دانشجویان فناوری اطلاعات این مرکز باشیم.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

«جلسات مشاوره کارآفرینی»

برگزاری جلسه مشاوره کارآفرینی

دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در راستای اهداف جهاد دانشگاهی و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی که فرمودند «ایران بزرگ امروز بیش از هر زمان دیگر به کار و کارآفرینی نیاز دارد تا همچون عقابی تیزپرواز، در فضای پیشرفت و آبادی و افتخار اوج گیرد» برای بهره­‌مندی دانشجویان علاقه‌مند به کارآفرینی، جلسه مشاوره کارآفرینی در ایام سال تحصیلی برای دانشجویان برگزار می کند. بدین منظور جلسه مشاوره ای با موضوع کارآفرینی روز یکشنبه ۱۷ مرداد ماه ساعت ۱۲:۳۰ با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید.

زینب خانزاده مسئول دفتر کارآفرینی هدف از برگزاری این جلسه را آگاهی بخشی به منظور انتخاب صحیح مسیر شغلی و راهکارهای توسعه فردی جهت اکتساب شغل، افزایش کارایی و اثر بخشی در نظام آموزش دانشگاهی جهت رفع نیازهای صنعت و جامعه در حوزه اشتغال، تثبیت و پایداری شغل برای مهارت آموختگان اشتغال یافته عنوان نمودند.

این جلسه با حضور دو سخنران ،شینا زینعلی و محبوبه بیگ محمدی، روانشناس، مشاور و و از مدرسین مرکز  برگزار شد؛ سخنرانان ابتدا توضیحات مختصری درباره واژه کارآفرینی، دیدگاه ها و نظریه های موجود درباره آن دادند و به بررسی و نقش مهم استارتاپ‌ها یا کسب‌وکارهای نوپا در توسعه و پیشرفت اقتصاد کشورها پرداختند وبه جایگاه ویژه و متمایز کارافرینی در دنیا اشاره کردند.و افزوند توسعه صنعتی، رشد محلی و افزایش اشتغال، همه و همه به توسعه و رشد کارآفرینی وابسته است. درنتیجه، کارآفرینان افرادی هستند که بذر توسعه صنعتی را می‌پراکنند و طعم میوه اشتغال، افزایش درآمد، استانداردهای بهتر برای زندگی و رشد اقتصادی جامعه را به مردم می‌چشانند.

ایشان در ادامه با بیان اینکه کارآفرینی به‌عنوان یک فرآیند مملو از ریسک که بر ابتکار، توانمندی و علاقه کارآفرین تکیه دارد باعث رشد کارآفرین و جامعه می‌شودگفتند : طبیعتاً با توجه به ریسکی که ذاتاً با کارآفرینی همراه است با قدم گذاشتن در این مسیر نباید انتظار داشته باشید که همه‌چیز به خوبی و به بهترین شکل ممکن به‌پیش برود. بااین‌وجود، با توجه به آنچه که در این مطلب ذکر شد و با مطالعه و کسب آگاهی بیشتر، افراد در کنار علاقه و ایمانی که به کار خود دارند، می توانند میوه زحمات خود را بچشندبه‌علاوه، حتی در صورت شکست یک درس تازه خواهند گرفت که از آن می‌توان برای ساختن پلی به سمت پیروزی بهره‌برداری کرد.

سپس در ادامه به ارائه ی مشاوره در این حوزه به مراجعه کنندگان پرداختند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت


 دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های سال ۱۳۹۹


کارگاه آموزشی طراحی سایت رسپانسیو

به مناسبت هفته پژوهش ، کارگاه آموزشی «طراحی سایت رسپانسیو»  دوشنبه ۲۴ آذر۹۹ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار گردید. مدرس کارگاه  ،دکتر طیبه  ولی الهی درباره  هدف از برگزاری کارگاه  گفت :«سایت واکنش‌گرا (ریسپانسیو) به سایتی گفته می‌شود که متناسب با دستگاه‌هایی که کاربر از آن برای دیدن سایت استفاده می‌کند واکنش نشان دهد. به بیان ساده‌تر، سایت‌های واکنش‌گرا در دستگاه‌های مختلف مانند: موبایل، تبلت و یا کامپیوتر‌های رومیزی به شیوه‌ای متفاوت به نمایش در‌ می‌آیند. تنوع تبلت‌ها و موبایل‌هایی که روانه بازار می‌شوند سرسام آور است و عملاً بدون داشتن یک سایت واکنش‌گرا نمی‌توانید رضایت همه مخاطبان سایت رو جلب کنید. طراحی سایت های واکنش‌گرا حتی همین امروز هم یک ضرورت محسوب می‌شود و اگر وب سایتی دارای این تکنولوژی نباشد، قطعاً بخش قابل توجهی از کاربران خودش را از دست می‌دهد.»

در این کارگاه مباحثی پیرامون وب سایت واکنش گرا ،نمونه ای از یک وب سایت واکنش گرا، نتایج گوگل و سایت واکنش گرا، تاثیر سایت واکنش‌گرا بر بهینه سازی سایت ،نقش سایت واکنش‌گرا در بازاریابی اینترنتی، انعطاف پذیری فوق العاده سایت واکنش گرا، افزایش سرعت بارگذاری سایت، کدنویسی سایتهای واکنش گرا، مفهوم Viewport یا دید، مفهوم Grid View یا نمایش جدولی، مفهوم Media Queries یا پرس و جوهای وابسته به رسانه، تصاویر در طراحی واکنش گرا، معرفی چارچوب های طراحی واکنش گرامطرح گردید.

علمی کاربردی رشت

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی تحلیل رفتار انسان با استفاده از رویکردهای هوشمند

همزمان با هفته پزوهش ،کارگاه آموزشی با موضوع «تحلیل رفتار انسان با استفاده از رویکردهای هوشمند» روز یکشنبه ۲۳ آذر۹۹ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار گردید.

دکتر فرزانه فهمانی،  مدرس این کارگاه ، هدف از برگزاری آن را آشنایی دانشجویان با کاربرد هوش مصنوعی ، آشنایی با نحوه تشخیص و شناسایی فعالیت های انسانی با کمک هوش مصنوعی ، شناسایی رویکردهای موجود در هوش مصنوعی و بهره گیری از آن در روند تحلیل رفتار انسان  بیان کرد.

در این کارگاه پیرامون تحلیل رفتاری انسان با بهره گیری از رویکردهای هوشمند مطالبی مطرح گردید، در ادامه کارگاه دکتر فهمانی مباحثی درباره مفاهیم هوش محیطی و نحوه بکارگیری آن را بیان نمود و انواع سنسورها و اهداف هر کدام، نحوه قرارگیری را ذکر کرد. در ادامه کارگاه  مواردی در خصوص هوش محیطی برای نگهداری از سالمندان و تکنیک های پردازش داده ای و طبقه بندی در هوش مصنوعی را عنوان نمودند.

علمی کاربردی رشت

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی فتوشاپ

همزمان با هفته پژوهش، کارگاه آموزشی «فتوشاپ و طراحی پوستر» سه شنبه ۲ دی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

زکیه خانزاده، مدرس این کارگاه گفت :پوستر تبلیغاتی یکی از رایج‌ترین ابزارهای تبلیغات است که کسب ‌و کارهای کوچک برای معرفی خود از آن بهره می‌برند. با استفاده از پوستر می‌توان پیامی را برای معرفی کسب ‌و کار خود منتقل کرد و همچنین باعث جلب توجه مخاطبان به رویدادهای شرکت می شود.

خانم مهندس خانزاده هدف از برگزاری کارگاه آموزشی فتوشاپ و طراحی پوستر را، ارتقا فعالیت های پژوهشی و کارآفرینی دانشجویان رشته های فناوری اطلاعات و معماری و سایر فراگیران علاقمند در زمینه  طراحی پوستر و ویرایش تصاویر عنوان کرد.

در این کارگاه که دانشجویان رشته های فناوری اطلاعات و معماری مراکز علمی کاربردی استان شرکت داشتند، مباحثی در خصوص طریقه ایجاد فایل، ابزارهای انتخاب، ایجاد لایه، حذف پس زمینه تصویر، ماسک کردن لایه، افکت و … مطرح گردید.

علمی کاربردی رشت

فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی MYSQL و PHP

همزمان با هفته پژوهش، کارگاه آموزشی با موضوع «MYSQL و PHP  » روز دوشنبه ۲۴ آذر۹۹ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

زینب خانزاده ،مدرس کارگاه در باره این کارگاه گفت: در طراحی سایت پویا با استفاده از زبان برنامه نویسی قدرتمندی نظیر PHP و تکنولوژی ASP.NET و پایگاه های داده ای نظیر SQL Server و My SQL  سیستمی برقرار می شود که موجب پویایی سایت هم برای مدیر و هم برای کاربران می شود و امکانات متعددی را برای هر دوی آنها فراهم می کند. خانم دکتر خانزاده افزود: «در باطن یک سایت پویا پنل مدیریتی برای مدیران و نویسندگان سایت وجود دارد که به وسیله آن می توانند فعالیتهایی از قبیل اضافه کردن مطلب، ویرایش و حذف آنها انجام دهند. کاربران نیز می توانند از عضویت در سایت و امکاناتی که ویژه اعضای سایت است برخوردار شوند. خانزاده هدف از برگزاری کارگاه را  ارتقاء سطح علمی و مهارت¬‌های تخصصی دانشجویان و آماده سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار در حوزه پیاده سازی وب سایت های پویا عنوان کرد.

در این کارگاه مباحثی در خصوص آشنایی با php، مدیریت پایگاه داده با MySQL و phpMyAdmin، نحوه ارتباط php با MySQL، کدهای اتصال به پایگاه داده و خواندن داده های پایگاه داده، ویرایش و حذف داده ها مطرح شد.

در این کارگاه که به صورت مجازی و در سامانه امجد برگزار شد ، دانشجویانی از مراکز علمی کاربردی مختلف و علاقمندانی به صورت آزاد شرکت داشتند.

علمی کاربردی رشت

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی مبانی سواد رسانه ای در خانواده

به مناسبت هفته پژوهش نخستین کارگاه آموزشی برخط “مبانی سواد رسانه ای در خانواده ” به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت بر گزار شد.

در این کارگاه برخط  ۲ ساعته که بیش از  ۳۰ شرکت کننده در سامانه امجد حضور داشتند، در باره ضرورت و اهمیت سواد رسانه ای در جامعه به ویژه نهاد خانواده گفتگو و تبادل نظر شد.

سیده فهیمه هاشمی از مدرسان حوزه علوم ارتباطات و کارشناس ارشد رسانه با اشاره به بمباران اطلاعاتی در عصر کنونی و ظهور رسانه های دیجیتال و فناوری های نوین ارتباطی ، دانش و سواد رسانه ای را از ضروریات مهم برای خانواده ها دانست.

وی گفت :  فهم لایه های پنهانی پیام ، مهارت و توانایی تشخیص اطلاعات درست از غلط ، تجزیه و تحلیل و نگاه نقادانه به محتوا در فضای مجازی به افراد کمک می کند تا در گزینش اطلاعات آگاهانه و هوشمندانه اقدام کنند.

این مدرس دانشگاه ، داشتن رژیم مصرف رسانه  برای استفاده درست از اینترنت و فضای مجازی  را جزو ضروریات دانست و افزود : افراط و بی هدفی در این فضا از موارد آسیب زایی است که متاسفانه در جامعه به وفور دیده می شود.

سیده فهیمه هاشمی با اشاره به دوران کرونا و تغییر سبک زندگی گفت : مردم در یکسال اخیر بیشتر  و البته جدی و با هدف تر به فضای دیجیتال روی آورده اند و به اصطلاح شهروند دیجیتال شده اند و اکثر برنامه های زندگی اشان از جمله آموزش و خرید در این بستر انجام می شود.

وی هوشمندی خانواده ها برای مراقبت خود و فرزندانشان را در این فضا مهم دانست و افزود: خانواده ها باید در حوزه دیجیتال یعنی نحوه استفاده از تکنولوژی و سواد رسانه ای یعنی مهارت تشخیص و تحلیل محتوا ، چند گام از فرزندان خود جلوتر باشند و با ایجاد محیطی دوستانه بر آنان نظارت ، کنترل و مراقبت کنند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به  پدیده ها و چالش هایی مانند” مومو” ، تاکید کرد : فضای مجازی به هیچ عنوان جای اعتماد و دوستی نیست و خانواده ها باید به فرزندانشان ” نِتبُرن” را یاد بدهند ” تا در شبکه های مجازی، نام و نام خانوادگی ، تلفن و شماره تماس، برنامه روزانه زندگی و درسی ، رمز و پسورد عبور و نشانی منزلشان را در اختیار کسی قرار ندهند.

تاریخچه و وضعیت کنونی سواد رسانه ای در دنیا و ایران ، میزان دانش خانواده ها، وضعیت آموزش از طریق نهادهای مختلف و نظارت بر این امور و همچنین دیگر موانع و راهکارها برای ارتقای سواد رسانه ای در جامعه  از مواردی بود که در این کارگاه گفتگو و بحث شد.

شرکت در این کارگاه آموزشی، برای عموم آزاد و رایگان بود.

فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات   فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی مهارت های مدیریت استرس، خودکارآمدی و مهارت نه گفتن

همزمان با آغاز هفته پژوهش ، کارگاه آموزشی «مهارت های مدیریت استرس، خودکارآمدی و مهارت نه گفتن» روز دوشنبه ۲۵ آذر۹۹ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار گردید.

دکترشینا  زینعلی  روانشناس ،مشاور  و مدرس این کا رگاه ، هدف از برگزاری این کارگاه را  تقویت اعتماد به نفس  ، رشد و تقویت عواطف انسانی ،  کمک به شناسایی و بیان احساسات ، تامین تندرستی جسمی و سلامت روانی ،  تقویت مهارت‌های ارتباطی ،  تربیت یک شهروند متعادل و مورد پذیرش اجتماع  ، تقویت روحیه همزیستی‌های مسالمت‌آمیزو بالا بردن سازگاری فرد با خودش، دیگران و محیط زندگی اعلام کرد .

‏در این کارگاه  آموزشی مجازی ، حاضران در خصوص مهارت های  خودآگاهی، همدلی، برقراری رابطه مؤثر، مهارت های روابط بین فردی، مقابله با هیجان های منفی،  مدیریت استرس، تصمیم گیری، تفکر خلاق و نقادانه  به بحث و گفتگو پرداختند . 

علمی کاربردی رشت فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

کارگاه آموزشی خبرنگاری بحران

به همت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت اولین کارگاه ” خبرنگاری بحران”  روز شنبه ۲۹ آذر۹۹ با رعایت پروتک های بهداشتی در محل این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور بیش از ۳۰ نفر از دانشجویان  و مدرسین مرکز برگزار شد،مجید محمدپور ، استاد علوم ارتباطات در گیلان و تهران عنوان کرد،بحراان ها تنها مربوط به  سیل ، زلزله و طوفان  نیست و کشور عزیز ما ایران در حوزه حوادث طبیعی از مناطق حادثه خیر و بحران زا است و در مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به علت و علل متعددی دچار بحران هایی هستیم که باید برای مقابله با آنها مدیریت و امکانات این حوزه تقویت شود.

مجید محمدپور با اشاره به اهمیت ، نقش و جایگاه رسانه ها، خبرنگاران و روابط عمومی ها در راستای کاهش تبعات بحران ها، کمک به آسیب دیدگان و دست اندرکاران حل بحران ها اظهار کرد: مدیران حوزه بحران  و۱۶  دستگاهی که برای کمک به بحران های طبیعی دخالت دارند باید با آینده نگری و علاج واقعه قبل از وقوع، برنامه ریزی و هماهنگی به حد ممکن برسد تا از آسیب ها در دوره بحران کاسته شود.

وی بر تاکید بر اینکه آموزش در این عرصه های مهم در کشور و در گیلان مغفول مانده است، در این کارگاه آموزشی بر آموزش مستمر روابط عمومی های سازمان های یاریگر بحران ها و مدیران این حوزه تاکید کرد و خواستار تامین امکانات لازم برای مقابله با بحران های احتمالی پیش رو شد.

این استاد با سابقه دانشگاه ، مشکلات اقتصادی  و تبعات آن مانند فقر، محرومیت، اعتیاد در جامعه، ضعف مدیریت ها در برخی زمینه ها، وجود پاره ای ناهنجارهای اجتماعی که موجب کاهش نسبی  باور عمومی شده است را از پیش در آمدهای بحران های احتمالی دانست و خواستار تدبیر و نظارت در این زمینه ها شد.

استاد محمدپور با اشاره به حوادث طبیعی مانند سیلاب ها ، بارش برف های سنگین در استان گیلان طی سالهای اخیر یاد آور شد: دستگاه های مسئول باید به کمک رسانه ها و به خصوص خبرنگاران بحران در جریان این حوادث اطلاع رسانی دقیق، سریع و صحیح را انجام دهند که بهترین کمک رسانی به مسئولان این امر مهم است.

وی در پایان متذکر شد، الحمدالله در استان گیلان چهره های خوب و شناخته شده ای  در حوزه آموزش های گوناگون وجود دارد که از این پتانسیل به درستی و به هنگام استفاده نمی شود در حالی که از این چهره ها در دیگر استان های بهره گیری خوبی می شود.

فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات

 

کارگاه آموزشی کارآفرینی با تصویرسازی دیجیتال

سمیرا صفاری ،مدرس این کارگاه درباره هدف این کارگاه گفت : همواره کارآفرینی به عنوان یکی  از آموزه های آکادمیک دغدغه هنرمندان بوده است. در این کارگاه « نرم افزار کورل پینتر» (Corel Painter) آموزش داده می شود  و هنرمندان می توانند این امکان را درجهت خودکفایی به کارگیرند. امروزه این نرم افزار، ابزاری عالی و بسیار مشهور در زمینه نقاشی و تصویرسازی دیجیتال می باشد.

ایشان در ادامه افزود : ساخت نقاشی با استفاده از عکس،ساخت و نقاشی کردن به سبک نقاشی های سنتی، ساخت نقاشی و طراحی به سبک Illustrations،خلق نقاشی های کانسپت و مفهومی،خلق طرح هایی مانند طرح خودرو و و همچنین نقاشی برای افراد تازه کار از قابلیت های اصلی نرم افزار محسوب می شود. کنترل حرفه ای براش ها و قابلیت جستجو در براش های نرم افزار به کاربر در کار سریع نرم افزار کمک می نماید. در واقع کرل پینتر، افراد را به یک هنرمند دیجیتال تبدیل می نماید.

در این کارگاه که به صورت مجازی و در سامانه امجد برگزار شد مباحثی پیرامون نمونه تصویرسازیهای انجام شده، فضای نرم افزار، نحوه ایجاد سند، نحوه وارد کردن عکس در نرم افزار، نحوه ذخیره سازی و آشنایی با ویژگی های فرمت های متفاوت ، معرفی و چگونگی کار کردن با انواع براش، قلمو، بافت کاغذ، نحوه رنگ گذاری واجرای آثارو نقاشی دیجیتال با آموزه های موجود مطرح شد.در پایان جلسه نیزانواع روش ها و مواد مدرن چاپ آثارتصویرسازی دیجیتال معرفی گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی بسته بندی چای مدرن

سمیرا صفاری ، مدرس این کارگاه ، در باره هدف از برگزاری این کارگاه گفت : امروز چای، یکی از مرغوب ترین محصولات ایران می باشد. بسته بندی خلاق، یکی از راهکارهای موجود برای رشد این صنعت است. آگاهی طراحان گرافیک و تولیدکنندگان این محصول از آشنایی با بسته بندی های مدرن، سبب خلق آثاری نو و شکوفایی این صنعت می گردد. توجه به این امر، کمک شایانی به بازاریابی این محصول خواهد داشت.

در این کارگاه مطالبی پیرامون معرفی چای و انواع آن  ،آسیب شناسی گرافیک بسته بندی و ارائه چای ، انواع بسته بندی ، نمونه بسته بندی های مدرن چای  و  روش های پیشنهادی برای رشد گرافیک بسته بندی چای ارائه شد.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی دیجیتال مارکتینگ

سارا ملک محمدی ، مدرس این کارگاه  ،گفت:  نیاز دنیای امروز به دیجیتال مارکتینگ قابل انکار نیست. تکنولوژی بر جنبه های مختلف زندگی بشر تاثیر گذار بوده و همچنین با توسعه و پیشرفت روز افزون این امر بخشی جداناشدنی از زندگی امروز بشری است. لیکن با وجود این امر و نفوذ تکنولوژی در بخش های مختلف انسانی طبعاً بازاریابی و مارکتینگ در حوزه دیجیتال که بخش مهم را در بردارد، جهت آموزش، یادگیری، کارآفرینی و درنهایت درآمدزایی لازم و تا حدودی حیاتی تلقی می شود.  ما در این کارگاه برآنیم تا با ارتقاء دانش در این حیطه سعی بر آگاه سازی و با اطلاعات علمی جهت ترویج و راهکاری برای درآمدزایی بهتر دانشجویان  ارائه نماییم و هدف ما کمک به ارتقاء سطح علمی و هوشیار سازی دانشجویان جهت کسب درآمد بهتر و بیشتر با هر حرفه و پیشه است .در این کارگاه که به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار شد مطالبی پیرامون  مارکتینگ ، نیاز مارکت و یا بازار جهانی به این حیطه ،ارتقاء سطح کاری افراد در هر حوزه ای از طریق دیجیتال مارکتینگ مطرح شد و سپس به معرفی  بازارهای مختلف دیجیتال مارکتینگ و نحوه توسعه کاری در دیجیتال مارکتینگ پرداختند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی چاپ دستی

هنگامه پورمحمد، مدرس کارگاه گفت : مقوله چاپ گاهی دور از بکارگیری دانشجویان جهت اهداف پروژه هایشان می باشد . این آگاهی لازم است که به جنبه های بسیار کاربردی و یادگیری تکنیک های متفاوت و جذاب این مقوله هنری بپردازند تا بتوانند در آثارشان از خلاقیت اجرایی بالاتری برخوردار شوند. هدف از برگزاری این کارگاه این است که باآشنایی بیشتر تکنیک های متفاوت چاپ،  بستر ذهنی دانشجویان شکوفا گردد.

در این کارگاه ، مباحثی پیرامون شیوه های چاپ دستی ، تاریخچه چاپ دستی در ایران و تکنیک های متفاوت چاپ شیشه و چاپ لینو مطرح شد

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی برندسازی با رویکرد نوآوری

سارا ملک محمدی مدرس این کارگاه درباره این کارگاه عنوان کرد: با توجه به رشته های مختلف دانشجویان و نیاز آن ها در حیطه های مختلف کسب و کار و مشاغل آزاد پس از اتمام رشته دانشگاهی، این نیاز جهت ارتقاء اطلاعات دانشجویان و کمک به مشاغل آزاد نوپا در حیطه برندینگ و کسب و کار دیده می شود. ملک محمدی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقاء سطح علمی و دانش افزایی دانشجویان جهت ایجاد کسب و کار پس از اتمام دوران دانشگاهی بیان کرد.در این کارگاه آموزشی به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار شد مباحثی پیرامون برند و لزوم استفاده از آن در کسب و کارهای مختلف ، شخصیت بخشی  وگسترش برند در عصر امروز مطرح شد

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی مجازی بررسی معماری دوره پهلوی اول

زهرا کشاف،  مدیرگروه این مرکز و مدرس این کارگاه گفت : شناخت و بررسی تاریخ معماری معاصر ایران همواره برای دانشجویان رشته معماری لازم و ضروری بوده است . در واقع این شناخت باعث درک بهتر دانشجویان از فضای معماری گذشته و حال شده و آنها را با دلایل ایجاد تغییرات و بروز ضعف ها و قوت ها در معماری حال حاضر کشور آشنا خواهد ساخت و زمینه  را برای بروز نوآوری و اندیشه های هوشمندانه در طراحی معماری  فراهم می سازد  .  ایشان افزود : با توجه به کم بودن واحد های درسی مرتبط با این مبحث همواره در بین دانشجویان معماری نبود اطلاعات کافی در مورد سیر تحول در معماری کشور  ، کاملا مشهود می باشد لذا با معرفی معماری دوره های متفاوت معاصر کشور در قالب کارگاه ها ، می توان گامی اساسی در جهت حفظ ارزش های  معماری ایرانی توسط دانشجویان که طراحان نسل های آینده هستند ، برداشت.

در این کارگاه که به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار شد، مباحثی پیرامون ساخت راه آهن و راهسازی سراسری کشور، شهرسازی نوین ، گسترش تهران ، معماری صنعتی (تاسیس سلسله وار کارخانه های بزرگ )

تاثیرات نظامی گرایی بر معماری ، برنامه های توسعه کشور ، مهاجرت های درون شهری، معماری سنتی و سنت گرا ، معماری تلفیقی، نئوکلاسیک ، نئوکلاسیک خردگرا، سبک ملی و معماری مدرن متعالی مطرح گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

کارگاه آموزشی بافت های مختلف با روبان و کاربرد آن در منسوجات

 زینب علی پور ،مدرس این کارگاه ، هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی دانشجویان  با بافت های مختلف  پارچه در منسوجات و کاربردی کردن مدلهای مختلف بافت،همچنین توانایی دانشجویان رشته های مختلف در ساخت وسایل کاربردی و ارائه آن در بازار کار و استفاده از هنرهای دستی با کمترین مواد اولیه و ایده پردازی از خلاقیت های ذهنی  مرتبط با رشته های تحصیلی خود دراین زمینه بیان کرد.در این کارگاه آموزشی که به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار شد مباحثی پیرامون بافت با روبان ، چرم ،کاموا و کاغذ ، آستر دادن در پایان بافت جهت اتصال به کار اصلی، ایجادلایه اسفنج جهت برجسته شدن لایه مورد نظر،چسب کاری صحیح جهت اتصال برروی طرح  ، صحافی کار و کاربردی کردن روی جلد کتاب ، دفتر ،جامدادی وکیف مطرح گردید.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برپایی نمایشگاه طراحی ماکت پیش دبستانی 

اولین نمایشگاه طراحی ماکت پیش از دبستان در استان گیلان با حضور دانشجویان تربیت مربی پیش از دبستان زیر نظر استاد فاطمه تقی زاده  و با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی ، ۱۰ دی ماه ۹۹ ، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد .

دکتر تقی زاده ، درباره هدف از برگزاری این نمایشگاه گفت :این نمایشگاه با هدف آموزش استانداردهای مراکز پیش دبستانی ،طراحی فضا با توجه به الگوی رفتاری کودکان ،اصول مکان یابی واستاندارد تجهیزات عناصر فیزیکی برپا شد. .ایشان در ادامه افزود :از طرفی شناخت فضای فیزکی شغل مورد نظر و مسائل جانبی مانند ایمنی ،فضای فیزیکی و تجهیزات کمک می کندتا دانشجوبیشتر با این فضا ارتباط برقرار کندواین فضا  تجربه عملی مناسبی با توجه به شرایط کرونایی است .

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برگزاری رویداد 

سمیرا صفاری از مدرسین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و دبیر برگزاری رویداد به رسم عشق با اشاره به اینکه در راستای حمایت از هنرمندان ، توسعه هنر و ارتباط با بازار ،ارتباط و آشنایی بیشتر متقاضیان(سفارش دهندگان)  اهداف معرفی دیدگاه ها و چشم اندازهای متفاوت در هنر و کاربرد آن ، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیت هنرمندان سراسر کشور و ارتقای سطح کیفی این هنرها مدنظر قرار گرفته است بیان کرد:
در طی یک دوره فراخوان بیش از ۴۰۰ اثر دریافت شده، ۴۰ اثر از ۲۵ بانوان هنرمند توسط هیئت داوران انتخاب گردیده است.
موضوع و تکنیک آثار در این نمایشگاه آزاد بوده و محدودیتی در سبک و اجرای آنها وجود نداشته است. زیبایی ،خلاقیت و نوآوری ،مفهوم رسانی و اصالت اثر از ملاک های حائزاهمیت در انتخاب بود.

نمایشگاه گردان به رسم عشق در ادامه افزود: داوران این رویداد احمد منتظری، مهدی سجودی و حسن دستیاران از مدرسین هنری در سطح کشور می باشند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشتعلمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشتعلمی کاربردی رشت

برگزاری نمایشگاه به «رسم عشق» 

نمایشگاه گروهی و کارگاه آموزشی نقاشی، خوشنویسی و تذهیب “به رسم عشق” به پاس نکوداشت مقام زن و ایام مهرورزی توسط گروه هنری رسم و با دبیری سمیرا صفاری از مدرسین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در نگارخانه مارلیک مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیاء(ص)شهر رشت برگزار گردید.
در این نمایشگاه آثاری از مدرسین و دانشجویان علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت و سایر بانوان هنرمند برگزار گردیده است.

هنگامه گسکری، حانیه امیدی، سپیده سیفی زاده، سپیده خالق دوست، الهام قلیزاده، آمنه رهبر، فاطمه یوسفی، طراوت فکری مهرخو، پریسا ابو نجمی، نسیم واحدی ، نگین بهبودی، سارا پور اسماعیل، شبنم شهریاری، یاسمن زارع پور، الهه رمضانی، ریحانه آبرویی، میترا سروری، مینا حسین نژاد چیکی، نیلوفر رهنما، سپیده موسی پور، آمنه جامه داری راسخ، سمیراصفاری ، تینا قانع، زهرا آگاهی و دنیا یوسفی آثاری در این نمایشگاه ارائه نموده اند.

نمایشگاه “به رسم عشق “از روز دوشنبه ۱۳ بهمن ماه لغایت چهارشنبه ۲۹ بهمن از ساعت ۱۰ الی ۱۸ در نگارخانه مارلیک مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیاء(ص)واقع درشهرداری رشت ابتدای خیابان سعدی برگزار گردید.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

 

برگزاری جلسه مشاوره کارآفرینی در سال ۹۹

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با بکارگیری مشاوران مجرب خدمات مشاوره ای در حوزه ی کارآفرینی در ایام سال تحصیلی به دانشجویان ارائه می‌دهد. بدین منظور جلسه مشاوره ای با موضوع کارآفرینی روز دوشنبه ۸ دی ماه ساعت ۱۳:۳۰ با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در محل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

محبوبه بیگ محمدی، مشاور و روانشناس مطالبی پیرامون شناخت کارآفرین و کار آفرینی، مهارت های کارآفرینی، شناسایی فرصت ها، ریسک پذیری در کارآفرینی و چشم اندازهای کسب کارهای کوچک بیان نمودند و سپس در ادامه به ارائه ی مشاوره در این حوزه به مراجعه کنندگان پرداختند.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

انعقاد قرارداد 

قرارداد همکاری آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با اداره کل آموزش و فنی و حرفه ای استان گیلان

علمی کاربردی رشت


 دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های سال ۱۳۹۸


کارگاه آموزشی تخصصی برنامه نویسی به زبان PHP

همزمان با هفته پژوهش و با هدف توسعه کارآفرینی، شناسایی و حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین، کارگاه آموزشی تخصصی برنامه نویسی به زبان PHP در سایت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر خانزاده، هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقاء سطح علمی و مهارت­‌های تخصصی دانشجویان و آماده سازی دانشجویان برای ورود به پروژه های کاربردی نرم افزاری جهت ورود به بازار کار عنوان کرد. این کارگاه آموزشی که از ساعت ۱۶ روز دوشنبه دوم دیماه شروع و تا  ۱۹ بعدازظهر ادامه داشت، مطالبی در رابطه با؛ طراحی و پیاده سازی یک وب سایت پویا، ایجاد بانک اطلاعاتی، اتصال و عملیات های بانک اطلاعاتی به صورت پروژه محور مطرح گردید.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

کارگاه آموزشی تخصصی مقاله نویسی

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی تخصصی مقاله نویسی روز یکشنبه مورخ ۱/۱۰/۹۸ در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر فهمانی، درباره برگزاری کارگاه عنوان کرد: یادگیری مقاله نویسی به زبان انگلیسی برای پژوهشگران، دانشگاهیان و دانشجویان  امری بسیار مهم است. زیرا تقریباً اکثر مجلات معتبر و دارای ضریب تاثیر بالا در سراسر جهان، مقالات را به صورت انگلیسی چاپ می‌کنند. در مقالات علمی و پژوهشی، صرف‌نظر از رشته، هدف این است که دیگران از نتایج پژوهش‌ها مطلع شوند. اما باید طوری نوشت که قابل‌فهم برای خواننده باشد.لازم به ذکر است که نوشتن یک مقاله علمی به زبان انگلیسی، یک چالش برای همه به ویژه برای افرادی است که انگلیسی زبان دوم آن‌هاست. از اینرو با در نظر گرفتن این مسئله مهم، برآن دانستیم دانشجویان را با اصول نوشتار مقالات انگلیسی آشنا نمائیم تا قادر باشند کارهای علمی و تحقیقاتی خود را در قالبی مناسب و به طور اصولی منتشر نمایند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

کارگاه آموزشی تخصصی تعامل بین خانواده و مربیان در تربیت کودکان زیر ۶ سال

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی تخصصی تعامل بین خانواده و مربیان در تربیت کودکان زیر ۶ سال با سخنرانی جناب آقای دکتر آقایی زاده روز دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸ با سخنرانی با هدف حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین، در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

یکی از دغدغه­ های مهم در آموزش و پرورش کودکان، نحوه ارتباط متقابل و مؤثر میان والدین و مربیان است. این ارتباط گاهی اوقات به­ دلیل وجود برخی مسائل، ناقص برقرار شده و حتی گاهاً مخدوش می ­شود که حاصل آن عدم بهره ­مندی کودکان از طعم شیرین میوه هماهنگی بین والدین و مربیان آموزشی است. هر یک از آن­ها باید حائز ویژگی­ هایی باشند تا این ارتباط به خوبی برقرار شود. مربی لازم است دارای سلامت جسمی و روانی، تحصیلکرده، آموزش­ دیده، مهربان، دلسوز، خوش ­چهره، خوش ­اخلاق، باتجربه، صبور، دارای مهارت ارتباطی قوی، دارای مهارت در انجام انواع بازی­ ها و … باشد و والدین کودک باید منطقی، صبور، دارای سعه ­صدر، انعطاف ­پذیر، دارای تعامل خوب با کادر آموزشی، مکمل مربی در امر آموزش و … باشند. هر چه میزان هماهنگی میان این ویژگی­ ها بیشتر باشد کودک از آموزش و پرورش بهتری برخوردار خواهد شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی Bootstrap

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی تخصصی Bootstrap با هدف توسعه کارآفرینی و شناسائی و حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

روز دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸ کارگاه آموزشی تخصصی Bootstrap با سخنرانی جناب آقای مهندس کوچکی و با هدف آشنایی دانشجویان با چگونگی طراحی یک وب سایت رسپانسیو در سایت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید. اطلاع رسانی کارگاه از طریق پوستر و درج خبر در وب سایت ایوند به آدرس زیر صورت گرفت :

https://evnd.co/vOkkP

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی برجسته ترین سبک خبرنویسی در رسانه های مکتوب و مجازی

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی تخصصی برجسته ترین سبک خبرنویسی در رسانه های مکتوب و مجازی با هدف توسعه کارآفرینی و شناسائی و حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

روز دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸  کارگاه آموزشی شیوه های نوین خبرنویسی در رسانه های با تاکید و اولویت بر سبک خبرنویسی هرم وارونه، مزیت ها و کاستی های آن در سالن اجتماعات مرکز  با سخنرانی جناب آقای محمدپور برگزار گردید و فراگیران با اصول هرم وارونه آشنا شدند و از اهمیت آن آگاه شدند. اطلاع رسانی کارگاه از طریق پوستر و درج خبر در وب سایت ایوند به آدرس زیر صورت گرفت :

https://evnd.co/fF20f

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

 کارگاه آموزشی تخصصی نقاشی دکوراتیو

به مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی تخصصی نقاشی دکوراتیو روز دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸ با هدف توسعه کارآفرینی و شناسائی و حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

سرکار خانم پورمحمد گسکری مدرس کارگاه دانشجویان را با تکنیک های مختلف نقاشی مدرن که با سرعت و زمان کم ایجاد می شود  آشنا کردند و دانشجویان تجربه های عملی خاصی را کسب نمودند. اطلاع رسانی کارگاه از طریق پوستر و درج خبر در وب سایت ایوند به آدرس زیر صورت گرفت :

https://evnd.co/LuQy1

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برگزاری کارگاه تخصصی بافت قالی 

همزمان با هفته پژوهش و با هدف توسعه کارآفرینی، شناسایی و حمایت از نیروی خلاق و کارآفرین کارگاه آموزش تخصصی بافت قالی، روز یکشنبه ۲۴ آذر، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

زینب علی پور، مدرس کارگاه، درباره برگزاری این کارگاه عنوان کرد: این کارگاه برای کسانی بوده که بافت قالی را از قبل آموزش دیده اند، اما در این کارگاه ، به صورت تخصصی  وعملی، اصول کامل تکنیک های مختلف قالی را آموختند و مواردی همچون چله کشی صحیح قالی های ترکی و فارسی، بافت و بستن کوجی و همچنین گره های مخصوص این نوع قالی و قیچی و دفتین زدن و پایین کشیدن قالی و در نهایت بریدن قالی از دار قالی بافی را یاد گرفتند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

کارگاه آموزشی تخصصی صحافی کتاب جلد پارچه ای

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی تخصصی صحافی کتاب جلد پارچه ای روز یکشنبه ۲۴ آذر ۹۸ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

مدرس کارگاه سرکار خانم پورمحمد گسکری هدف از برگزاری کارگاه را آموزش دانش و مهارتهای اصلی  و آشنا شدن دانشجویان با قسمت های مختلف یک کتاب و همچنین اندازه استاندارد قطع کتاب و با جلد کتاب با پارچه و طریقه انجام آن در حین کار عملی عنوان نمودند. اطلاع رسانی کارگاه از طریق پوستر و درج خبر در وب سایت ایوند به آدرس زیر صورت گرفت :

https://evnd.co/pdban

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

کارگاه آموزشی تخصصی نقاشی مدرن

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی تخصصی نقاشی مدرن روز شنبه ۲۳ آذر ۹۸ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید.

مدرس کارگاه سرکار خانم پورمحمد گسکری هدف از برگزاری کارگاه را آشنایی دانشجویان با روش های متفاوت در ایجاد طرح مدرن و همچنین پیشینه تاریخی آن و کسب تجربه های عملی جدید عنوان کردند. اطلاع رسانی کارگاه از طریق پوستر و درج خبر در وب سایت ایوند به آدرس زیر صورت گرفت :

https://evnd.co/C4b6e

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

کارگاه کارآفرینی

روز شنبه ۴ خرداد ۹۸ در راستای اهداف اصلی دانشگاه علمی کاربردی که به کارگیری آموخته های تئوری می باشد و در سال رونق تولید به فرمایش مقام معظم رهبری، کارگاه کارآفرینی در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با سخنرانی جناب آقای دکتر پورجعفر از مدرسین دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید.

در این کارگاه، مباحث مربوط به مبانی نظری کارآفرینی، ویژگی های کارآفرینان و تفکر خلاق مطرح شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی مرکز آموزش علمی کاربردی

کارگاه آموزشی آشنایی با شبکه و ارتباطات سیار

گارگاه آموزشی تخصصی « آشنایی با شبکه و ارتباطات سیار » در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد. این کارگاه روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸ با حضور دانشجویان مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد. آقای مهندس موسوی مدرس کارگاه، مباحث مربوط به معرفی شبکه  ۲G, 3G , 4G ، معماری شبکه و معرفی مشاغل در حوزه ارتباطات سیار را در این کارگاه مطرح نمودند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی PowerPoint

کارگاه آموزشی « PowerPoint » به همت کارگروه کارآفرینی انجمن علمی دانشجویی در روز دوشنبه ۱۶/۲/۹۸ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد. مدرس این کارگاه آقای محمد بزرگ زاده، دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات  مرکز بود. مباحث مطرح شده در کارگاه شامل موارد زیر بود:

  • مروری برمحیط کاری برنامه و آشنایی با مفاهیم اولیه
  • آشنایی با نحوه تغییر محتوا و ایجاد اسلاید ها و مدیریت برآن
  • ترسیم انواع اشکال گرافیکی در اسلاید و بررسی تنظیمات آنها
  • استفاده و قالب بندی کلمات هنری و ترتیب چیدمان ترسیمات
  • بررسی نحوه تغییر طرح و قالب و افزودن جدول به پروژه
  • آشنایی با نحوه درج نمودار و بررسی تنظیمات آن
  • استفاده از پیوندها و اکشن ها برای پویا سازی پروژه
  • بررسی نحوه درج توضیحات ،معادلات و نمادها در پروژه

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی چاپ سیلک اسکرین و ترافارد

کارگاه آموزشی چاپ سیلک اسکرین و ترافارد در ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸با هدف آشنایی دانشجویان با این نوع چاپ، در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به مدت سه ساعت و با تدریس “استاد خانم زینب علیپور ” و با شرکت دانشجویان رشته ی گرافیک برگزارشد. چاپ سیلک یا سیلک اسکرین شیوه ای برای چاپ تصاویر است که به کمک توری های مخصوص این کار انجام می شود. این چاپ یکی از قدیمی ترین شیوه های انتقال طرح می باشد. امروزه در بخش صنعتی، در کارگاه های کوچک و یا برای تولید کارهای کم تیراژ از این چاپ استفاده می شود.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی صفحه آرایی

کارگاه آموزشی «صفحه آرایی» به همت کارگروه کارآفرینی انجمن علمی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در روز دوشنبه ۲۶/۱/۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ برگزار گردید. در این کارگاه برخی از اساتید و اعضاء نشریه انجمن علمی حضور داشتند. مسئول کارگروه کارآفرینی و مدرس کارگاه آقای بزرگ زاده دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات، کارگاه را جهت توانمندسازی دانشجویان برای فعالیت در بخش صفحه آرایی نشریه انجمن علمی برگزار نمودند. در پایان کارگاه، اعضای نشریه  از راهنمایی ها و مشاوره اساتید حاضر در جلسه بهره مند شدند.

انجمن علمی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت انجمن علمی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

برپایی نمایشگاه در سال ۹۸ 

برپایی نمایشگاه عکس به همت دانشجویان رشته عکاسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در شهرستان آستانه اشرفیه

نمایشگاه عکس توسط دانشجویان رشته عکاسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به مدت ۴ روز از تاریخ ۲۷ الی ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستانه اشرفیه برگزار گردید. در این نمایشگاه ، ۴۴ اثر هنری از ۲۲ دانشجوی رشته عکاسی از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت ارائه شد.
دانشجویان رشته عکاسی با راهنمایی و هماهنگی های خانم کبری علیپور، مدرس گروه فرهنگ و هنر این مرکز و همکاری اداره ارشاد آستانه اشرفیه، موفق به ارائه آثار خود در این نمایشگاه شدند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برپایی نمایشگاه عکاسی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در سالن ارشاد تالش

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تالش، به منظور گرامیداشت روز دانشجو ، نمایشگاه عکس  مجموعه آثار  دانشجویان رشته عکاسی  را  از روز   ۲۰ آذر ماه ۹۸ به مدت یک هفته  در محل نمایشگاه مجتمع فرهنگی وهنری معراج اداره فرهنگ و ارشاداسلامی تالش برگزار نمود.

 این نمایشگاه راس ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه ۹۸  با حضور بهرام خوشحال، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تالش، درمانی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری و افراز، معاون برنامه ریزی فرمانداری  شهرستان تالش و مسئولین و روسای ادارات و نهادها و جمع کثیری از علاقمندان به هنر عکاسی افتتاح گردید.

در این نمایشگاه بیش از ۴۵ قطعه عکس  از آثار دانشجویان رشته عکاسی مرکز آموزش علمی کاربردی  جهاد دانشگاهی رشت برای بازدید عموم به معرض نمایش گذاشته شده است.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برپایی نمایشگاه گروهی عکس عکاسان جوان

به مناسبت  روز دانشجو و هفته پژوهش نمایشگاه گروهی عکس عکاسان جوان به مدت ۳ روز در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برپا شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

نمایشگاه گروهی عکس با عنوان « طلوع ماه » در نگارخانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برپاشد.

نمایشگاه گروهی عکس با عنوان « طلوع ما » با حضور ۲۲ دانشجوی رشته عکاسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت، از تاریخ ۷ الی ۱۱ دی ۹۸ در نگارخانه استاد حسین محجوبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برپا شد. در این نمایشگاه  ۴۴ اثر با موضوع آزاد در قالب ۶۰ در ۴۰ به نمایش گذاشته شد.

 رامین اکرامی، زینب انصاف دوست، امین اله پروین، محمد تولمی، ساناز جوادی، سوگند جوادی، زهرا جوری، حمید جهانچی، کامیاب حبیبی، سروش خوشحال، علی رجعتی، معصومه رضایی پور، نگین سبحانی، زهرا سلیمانیان، حسین شمشادی، فائقه طاهری، کیمیا مهرپور، نرگس محتشمی، نگین قربانپور، محمد علیپور، نریمان قربانی، اناهیتا غیب دوست از جمله افرادی هستند که آثارشان در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

این نمایشگاه با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لاهیجان ، انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر لاهیجان و هماهنگی های خانم کبری علی پور مدرس گروه فرهنگ و هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برپا شده است.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

برپایی نمایشگاه صنایع دستی 

نمایشگاه صنایع دستی به همت دانشجویان رشته صنایع دستی-فرش دستبافت و گرافیک به مدت سه روز از تاریخ ۲۴/۹/۹۸ الی ۲۷/۹/۹۸ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار گردید

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

حمایت از برگزاری جشنواره، نمایشگاه، سمینار، مسابقات و همایش در سال ۹۸ 

مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویی

مرحله استانی سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت با حضور ۱۲ تیم از دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان با محوریت «گام دوم دانشگاه؛ توسعه کیفی هدفمند و گسترش گفتمان مهارتی» برگزار گردید.

در این مسابقات، دانشجویان در قالب تیم‌های دو نفره در دو گروه «موافق» و «مخالف» با استفاده از مهارت‌های ارتباطی و فن بیان، به بحث و مناظره پیرامون مسائل مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی پرداختند.

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

برگزاری همایش های خارج از مرکز

 

علمی کاربردی رشت  علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت

بازدید از محیط کارآفرینان موفق در سال ۹۸ 

با حضور دکتر مسعود شفقی، اولین کارگاه تخصصی برند سازی شخصی با رویکرد نوآوری، کارگاه نقش نوآوری و مالکیت های فکری در انقلاب چهارم صنعتی و کارگاه توسعه مهارتهای فردی و مهارت توسعه فردی، برای قشرهای مختلف دانش آموزی، دانشجویی و آزاد،  در رشت  برگزار شد. جمعی از اساتید، پرسنل و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت حضور داشتند. در حاشیه کارگاه تخصصی برند سازی شخصی با رویکرد نوآوری شرکت کنندگان در کارگاه از کارخانه صنایع غذایی آش مرادی رشت بازدید کردند. مرادی به عنوان یکی ازکارآفرینان موفق رشت شناخته شده است.

علمی کاربردی رشت

علمی کاربردی رشت علمی کاربردی رشت


دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فعالیت های سال ۱۳۹۷

سمینارها و کارگاه های آموزشی تخصصی برگزار شده در سال ۹۷ 

غرفه برتر در چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی سال ۱۳۹۷ از روز یکشنبه ۱۹ اسفند تا روز سه شنبه ۲۱ اسفند  از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ در مرکز آموزش علمی کاربردی شهید باهنر رشت با حضور ۲۶ غرفه دار برگزار گردید.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت نیز با غرفه ای به مساحت ۳۰ متر مربع در این نمایشگاه حضور داشت و محصولات نیروهای کارآفرین و مبتکر خود را در این نمایشگاه عرضه کرد.

در مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان که روز سه شنبه با حضور مسئولین واحد استانی و مسئولین مراکز علمی کاربردی استان در سالن اجتماعات مرکز فنی حرفه ای رشت واقع در بلوار شهید انصاری برگزار شد، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت توانست در بخش غرفه  «رتبه برتر» را کسب نماید .

در این مراسم با اهدای لوح از سوی دکتر عباس صادقی  ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان گیلان  از سه رتبه برتر نمایشگاه تقدیر شد .

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارآفرین برتر در چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت «کار آفرین برتر » چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی -کاربردی استان گیلان شد.

مراسم اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان که روز سه شنبه مورخ ۲۱/۱۲/۹۷ با حضور مسئولین واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و مسئولین مراکز در سالن مرکز آموزش فنی حرفه ای رشت برگزار شد، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت توانست رتبه «کارآفرین برتر» را کسب نماید. در این مراسم  با اهدای لوحی از سوی دکتر صادقی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان  از خانم فاطمه صفری پور از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت به عنوان «کارآفرین برتر » تقدیر شد .

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی تخصصی برنامه نویسی به «PHP»

کارگاه آموزشی تخصصی برنامه نویسی به زبان «PHP» در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد.

در این کارگاه که در تاریخ ۲۶ آذر در سایت اینترنتی مرکز برگزار گردید، به مفاهیم اولیه php و مباحث مربوط به اتصال به بانک اطلاعاتی پرداخته شد.

خانم مهندس خانزاده، مدرس این کارگاه، هدف از برگزاری این کارگاه را آماده سازی دانشجویان برای ورود به پروژه های کاربردی نرم افزاری جهت ورود به بازار کار عنوان کردند و اضافه نمودند دانشجویان در پایان این کارگاه قادر به طراحی و پیاده سازی یک وب سایت پویا خواهند بود.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه  آموزشی تخصصی برنامه نویسی به زبان Vb-net   

کارگاه  آموزشی تخصصی برنامه نویسی به زبان Vb-net   در مرکز علمی کاربردی جهاد  دانشگاهی رشت روز ۲۵ آذر ماه ۹۷، با سخنرانی دکتر فرزانه  فهمانی و با هدف توانمند سازی دانشجویان جهت ورود به بازار کار برگزار شد. از جمله موارد مطرح شده در این کارگاه آموزش اتصال به بانک اطلاعاتی و عملیات های مربوط به آن و گزارش گیری با cerystal report  بود .

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی تخصصی آسیب شناسی فضای مجازی

کارگاه آموزشی تخصصی آسیب شناسی فضای مجازی توسط استاد رضا نژاد روز شنبه مورخ ۲۴ آذر در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید. فضای مجازی در عین حال که ابزار مفیدی برای کسب و کار است اما می تواند مخرب نیز باشد. در این کارگاه به بررسی فضای مجازی، فواید و آسیب های آن در اشتغال پرداخته شد.

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی تخصصی خلق فضا

گارگاه آموزشی تخصصی خلق فضا در ۲ دی ماه ۹۷ با حضور دانشجویان معماری در آتلیه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد. دکتر زهرا کشاف مدرس این کارگاه، هدف از برگزاری آن را آشنایی دانشجویان با مفهوم فضا و چیدمان فضایی جهت طراحی محیط های مسکونی، اداری و تجاری بیان کردند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

کارگاه آموزشی تخصصی تاریخ عکاسی گیلان

گارگاه آموزشی تخصصی تاریخ عکاسی گیلان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت برگزار شد .این کارگاه ۲۵ آذر ماه ۹۷ با حضور دانشجویان معماری مرکز برگزار شد. سرکار خانم علیپور مدرس این کارگاه، هدف از برگزاری آن را آشنایی دانشجویان با تاریخ عکاسی گیلان بیان کردند و در انتها عنوان کردند که عکاسی به عنوان یک صنعت و حرفه بوده و می باشد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع با «محوریت مهارت، کارآفرینی و اشتغال» 

دومین دوره مسابقات مناظره با محوریت «مهارت، کارآفرینی و اشتغال» ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار گردید. مسابقات مناظره دانشجویی مراکز علمی – کاربردی استان با حضور هشت تیم طی روزهای ۲۷، ۲۸ و ۲۹ آبان به میزبانی مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی رشت برگزار شد  و مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی گیلان روز ۳۰ آبان برگزار گردید. گروه توانسا انجمن علمی فناوری اطلاعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت در این مسابقات موفق به کسب مقام دوم گردید.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی رشت

فایل PDF سال ۹۷

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *